Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

"А що у вас є БЕЗ ЦУКРУ!?" ч.1.

Одне з найчастіших запитань, що ми чуємо чи не щодня: “А які у вас є сухофрукти БЕЗ ЦУКРУ?”. Отже, щоб полегшити вам вибір смаколиків, ми зробили підбірку представлених в нашому магазині сушених фруктів, під час виробництва яких не використовується цукор.


Susheni frukty bez cukru

Отже, розпочнемо!

Сушені яблука та груші, нарізані скибочками, чудово смакують самостійно, а також ідеальні для приготування домашніх напоїв. Це традиційний український продукт, що в осінній сезон заготовляється практично в кожній хаті. Цілі груші, доволі соковиті та трохи підкопчені, додають необхідні димні нотки узвару, а також можуть додаватись при приготуванні, наприклад, страв з м’яса та дичини.

Сонячний Узбекистан забезпечує нас найсмачнішою курагою та урюком у світі! Натуральна курага та урюк (курага з кісточкою) мають неперевершені смак та аромат, але трохи не презентабельний зовнішній вигляд, так як не обробляються ні діоксидом сірки, ні цукровим сиропом, ні олією. Але трохи домашньої магії (ретельне промивання та замочування у тепленькій воді) - і зморщений темно-коричневий камінчик перетвориться на солодкий фрукт, що прикрасить і щоденну вівсянку, і замінить магазинні цукерки. Ні в якому випадку не виливайте водичку після замочування - це корисне джерело вітамінів та смачний спосіб втамувати спрагу.

Сушена диня - ще один подарунок Узбекистану, відомого своїми найсоковитішими, найароматнішими та найсолодшими фруктами. Ця диня надзвичайно солодка та має доволі специфічний присмак, який має як прибічників, так і противників. Все ж, ми дуже радимо спробувати, адже можливо саме цей смак ви шукали все своє життя!

Чорнослив, або сушена слива, - мабуть один із найвживаніших сухофруктів, що не потребує додаткових пояснень. У нас можна знайти український чорнослив з кісточкою, що слугуватиме чудовим доповненням як напоїв, так і домашніх страв (наприклад, тушкована капуста з чорносливом або запечена качечка). Приїжджає до нас доволі великий і дуже соковитий чорнослив з Молдови, теж соковитий, але змащений олією чорнослив з Узбекистану, та в міру підсушений, невеличкий, але солодкий чорнослив з Чилі та Аргентини.

Асортимент родзинок просто вражає уяву! Більше десяти видів з Узбекистану, Ірану та Чилі, темні та світлі, з кісточкою та без, великі та маленькі, різні за сортом та смаком. Лідер серед них, звичайно, узбецькі родзинки тіньової сушки, найсмачніші, без додаткової обробки, але й найдорожчі.

Інжир з Туреччини має океан насінинок, що весело хрумтять у роті. Смачний сухофрукт та надзвичайно корисний, адже зварений у молоці, він допомагає позбавитись навіть дуже сильного кашлю.

Свіжі фініки з Ірану, дбайливо викладені в картонні коробочки, - це, мабуть, найнеобхідніший компонент страв за вегетаріанськими рецептами, а також, на наш погляд, ідеальний десерт до кави. А величезними королівськими елітними фініками з Ізраїлю можна насолоджуватись вічність. Фініки дуже солодкі, майте на увазі.

Всі пам’ятають пакетики з в’яленими бананами, солодкими та липкими? Так ось, саме такі в'єтнамські в'ялені банани є і у нас, і вони без додавання цукрового сиропу. Згадайте юність та дитинство!

Китайський фінік, відомий як Унабі або Зізіфус - ще один надзвичайно корисний сухофрукт, який не знайшов широкого застосування в нашій країні, але є одним із найпопулярніших фруктів в країнах Азії. Унабі просто створений для того, щоб втамувати голод та надати сил. Має трохи кислуватий на смак, досить незвичний.

А ось сушений натуральний манго з В’єтнаму - це кохання з першого укусу, це справжній смаковий вибух! Аромат і смак - ніби найспіліший фрукт щойно зняли з дерева і розрізали на скибочки. Розповідати можна вічність, але краще спробувати.

Не баріться, замовляйте натуральні смаколики без цукру, адже закінчуються вони швидко!