Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Перець Сичуаньський

Рейтинг:
Виробник: Китай
Вага:

50.00 грн
Немає в наявності

Опис

Перець Сичуаньський, лимонний перець, китайський перець, японський перець, анісовий перець, хуацзе, санчо – зрілі та розкриті плоди чагарника жовтодеревника сімейства рутових із провінції Сичуань. Незважаючи на назву, до перцю ця рослина не має відношення, і названа спеція так виключно через схожий аромат і смак і деяку зовнішню схожість. Так, як пряність зазвичай застосовуються саме "коробочки" плодів без насіння, які мають характерний перечний аромат і смак з нотками цитрусових, анісу і м'яти. Цікаво, що сичуаньський перець зовсім не пекучий, а залишає після вживання відчуття оніміння та холодку, як після місцевої анестезії. Саме завдяки цій особливості місцеві жителі використовують рослину зовнішньо як легкий знеболюючий засіб.

Цей перець неймовірно популярний в азіатській кухні, особливо в японській та китайській. Сичуанський перець чудово доповнює рибу та м'ясо, але при цьому поєднання лимонного перцю з іншими спеціями з яскраво вираженими ароматами небажане. Втім, це не завадило кулінарам зробити його обов'язковим компонентом багатьох пряних сумішей, наприклад традиційної китайської з п'яти спецій. Зараз у Вас є можливість купити перець Сичуаньський у Києві та в Україні, незвичайний, з напрочуд насиченим смаком і ароматом.

Фасовка

  • 25 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 70 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 140 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 270 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • надає місцеву анестезуючу дію;
  • має дезінфікуючу властивість;
  • настій із лусочок або кори рослини допомагає покращити травлення;
  • тонізує та піднімає настрій;
  • настій перцю ефективний при лікуванні простудних захворювань;
  • сприяє зниженню артеріального тиску.

Застосування в кулінарії

  • прекрасно поєднується з м'ясом птиці та рибою;
  • додається до соусу для китайської локшини;
  • підходить для ароматизації овочевих страв;
  • може замаскувати смак та запах несвіжого м'яса;
  • входить до складу різних приправ;
  • використовується в кондитерських виробах;
  • гармонійно поєднується з бадяном, перцем чилі та імбиром.

Калорійність перцю сичуаньського: в 100 г міститься 244 ккал.


Ключові слова: продаж перцю Сичуаньського, продам перець Сичуаньський, Київ, Україна

Відгук