Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Перець духмяний мелений

Рейтинг:
Виробник: Мексика
Вага:

50.00 грн
Немає в наявності

Опис

banner allspice

Духмяний перець мелений, відомий також як ямайський, - плоди піменти, вічнозеленого тропічного дерева, що росте на території Центральної Америки та Карибських островів. Для використання як спецію горошки висушуються і, при необхідності, подрібнюються в порошок. Цей перець недарма має таку назву, адже крім пекучості та смаку чорного перцю в ньому можна виявити нотки гвоздики, кориці та мускатного горіха. Саме завдяки такому незвичайному поєднанню запахів духмяний горошок став використовуватись у кулінарному мистецтві для надання особливих смакових відтінків стравам, а також для створення косметичних продуктів та чудових парфумів.

Слід зазначити, що духмяний перець - спеція універсальна. Його можна додавати як у солодкі, так і несолодкі страви. Перець відмінно підходить для приготування м'яса та риби, він надає пікантності паштетам та ковбасам, овочевим та фруктовим маринадам. Порада: для отримання ідеальної смачної страви подрібнений горошок найкраще засипати на початку приготування. Ми пропонуємо Вам купити духмяний перець мелений у Києві та в Україні, свіжий та дуже ароматний.

Фасовка

  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 130 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 270 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • багатий ефірними та жирними маслами, дубильними речовинами, містить смоли;
  • ефективний при проблемах стравоходу: метеоризмі, розладі шлунка та здуття;
  • заздалегідь зварений подрібнений на порошок перець використовується для профілактики та лікування ревматизму, а також допомагає при защемленні нерва;
  • знімає втому;
  • має антисептичну властивість.

Застосування в кулінарії

  • може використовуватися як заміна звичайного чорного перцю;
  • додається до кондитерських виробів (пряники, пряники, здобні булки, хліб);
  • додає приємного аромату супам і бульйонам, а також твердим сирам;
  • незамінний у ковбасних виробах;
  • є однією зі складових ароматної індійської приправи “каррі”;
  • відмінно доповнює різні соуси;
  • гармонує з рибними стравами.

Калорійність духмяного перцю: в 100 г міститься 263 ккал.


Ключові слова: продаж перцю духмяного меленого, продам перець духмяний мелений, Київ, Україна

Відгук