Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Маш

Рейтинг:
Виробник: Узбекистан
Вага:

78.00 грн
Кількість

Опис

Маш - екологічно чистий бобовий продукт із Ферганської долини Узбекистану. Боби мунг чи квасоля золотиста, як ще називають маш, знайшли своє місце на кухнях усіх східних країн: Узбекистану, Туркменістану, Індії, Кореї, Японії, Південно-Східної Азії. Але в Китаї використовують маш не тільки для приготування традиційних страв, але і для лікування. Так, народні лікарі рекомендують вживати ці боби при отруєннях, у тому числі отруйними грибами чи рослинами, пестицидами, важкими металами.

У кулінарії маш застосовують у різному вигляді. Він дуже добре доповнює супи, рагу та інші блюда.Боби дуже швидко проростають, тому прихильники здорового способу життя вживають паростки самостійно або в салатах. В Індії маш є основою для особливої пасти - дхал, яку потім додають до морозива, десерти, млинці, креми. З крохмалю з машу роблять своєрідну локшину і навіть желе. Така універсальність пояснюється чудовим складом бобів: вони на 24% складаються з білка, багаті на залізо, калій, фосфор, магній, і мають комплекс вуглеводів, необхідних організму. Тепер і Ви можете купити маш у Києві та в Україні та харчуватися правильно.

Фасовка

  • 450 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • майже на чверть складається з білка, що дозволяє повністю замінити м'ясо;
  • містить фосфор, який сприяє покращенню пам'яті, підвищує опір стресу, позитивно впливає на зір та кістки;
  • волокна, що входять до складу, допомагають покращити процес травлення;
  • надає заспокійливу дію, зміцнює серцево-судинну систему;
  • надає сили та енергію;
  • надає сприятливу дію при інфекційно-запальних захворюваннях;
  • допомагає боротися з отруєннями;
  • сприяє омолодженню шкіри та організму;
  • кашка з машу застосовується зовнішньо для лікування дерматитів та висипу вугрів.

Застосування в кулінарії

  • зерна маша дають пагони протягом доби, тому їх використовують для пророщування та вживання паростків, наприклад, у салатах;
  • з машу готують супи, гарніри, тушкують з м'ясом чи овочами;
  • застосовується для виготовлення локшини;
  • використовується для приготування кондитерських виробів, десертів.

Калорійність машу: 100 г містить 347 ккал.


Ключові слова: продаж машу, продам маш, Київ, Україна

Відгук