Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Шафран

Рейтинг:
Виробник: Індія
Вага:

138.00 грн
Немає в наявності

Опис

Шафран вищого класу – спеція на вагу золота, одна з найдавніших у світі прянощів. Це висушені приймочки квітів ніжної весняної рослини шафрану посівного, або крокусу. Висока вартість спеції пояснюється складністю її отримання, тому що всього 1 г рильців дають близько 200 квіток. Але, незважаючи на це, шафран є всесвітньою пряністю, її люблять і цінують у кожному куточку нашої планети. Часто біля продажу можна побачити недорогий шафран, проте не варто розраховувати на везіння і, швидше за все, це підробка. Під виглядом шафрану можуть видавати куркуму, сафлор чи імеретинський шафран. Це також ароматні та корисні спеції, але все ж таки вони дуже далекі від оригіналу.

Настоящий шафран має червонуватий колір, своєрідний аромат, що дурманити, і гіркий пряний смак. Ми пропонуємо купити найкращий, справжній шафран - кашмірський, вирощений в Індії, штат Кашмір. Цей шафран значно перевершує за якістю та властивостями спецію з країн-конкурентів - Ірану та Іспанії.

Фасовка

  • 1, 2, 5, 10 г - заводська пластикова упаковка.

Корисні властивості

  • містити ефірні олії, вітаміни та мінеральні речовини;
  • допомагає справлятися з онкологічними захворюваннями;
  • надає омолоджуючий ефект на клітини органів зору;
  • має болезаспокійливі та антисептичні властивості;
  • вирівнює колір шкіри, сприяє її оздоровленню;
  • знімає втому, заспокоює нервну систему;
  • позитивно впливає на серцево-судинну систему;
  • допомагає у лікуванні захворювань нірок;
  • діє як афродизіак;
  • ядовитий, тому слід помірно використовувати спецію. Смертельна доза – 2 г.

Застосування в кулінарії

  • передньо готують, замочуючи на добу у теплій воді або молоці; роблять спиртову настойку;
  • ідеальний при виготовленні випічки, десертів, кремів, мороженого, желе (наприклад, для приготування крему для торта необхідно до 10 прийомів);
  • використовують для приготування плову, страв із м'яса, курки;
  • підходити для приготування рибних страв та морепродуктів, юшки;
  • поєднується з овочами;
  • використовують для ароматизації настоянок та лікерів;
  • використовують як харчовий барвник;
  • додають у чай або кофе, особливо з молоком.

Калорійність шафрану: 100 г містить 310 ккал.


Ключові слова: продаж шафрану, продам шафран, Київ, Україна

Відгук