Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Паприка мелена копчена Піментон гостра

Рейтинг:
Виробник: Іспанія
Вага:

21.00 грн
Немає в наявності

Опис

Паприка мелена копчена Піментон гостра - насичена ароматна спеція родом із Іспанії. Історія цієї паприки налічує понад 500 років, протягом яких технологія приготування запашної спеції удосконалювалася. Цілі стиглі перці висушують на сонці, поміщають у цегляну піч із дубовими дровами, де вони просочуються ароматним димом, після чого подрібнюють на порошок. Спеція, що вийшла таким чином, чудово доповнює м'ясні та рибні страви, овочі та рис, ковбасні вироби. Особливо добре копчена паприка поєднується з томатами, будь то суп або соус, але додавати її потрібно тільки в готову страву або на стадії завершення приготування, оскільки при нагріванні копчений аромат швидко випаровується.

Примітно, що, незважаючи на сильний аромат, копчена паприка чудово ладнає з багатьма спеціями: з розмарином, шафраном, часником, куркумою. Без цієї традиційної прянощі не обходиться практично жодна страва, адже м'який димний смак, запах і пікантна гострота перетворюють навіть найпростішу страву на справжній витвір кулінарного мистецтва. У нашому інтернет-магазині Ви завжди можете купити паприку мелену копчену Піментон гостру у Києві та в Україні.

Фасовка

  • 40 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 100 мл з кришкою;
  • 100 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 250 мл з кришкою;
  • 200 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 500 мл з кришкою;
  • 450 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 1000 мл з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • стимулює апетит;
  • сприяє поліпшенню травлення;
  • завдяки великій кількості вітаміну С благотворно впливає на імунітет;
  • сприяє профілактиці онкозахворювань;
  • захищає від тромбів.

Застосування в кулінарії

  • додає приємного копченого аромату та смаку будь-яким стравам;
  • може додаватися як у салати, так і в супи, м'ясні вироби або гарніри;
  • підходить для приготування ковбасних виробів.

Калорійність паприки копченої Піментон гострої: у 100 г міститься 282 ккал.


Ключові слова: продаж паприки меленої копченої Піментон гострої, продам паприку мелену копчену Піментон гостру, Київ, Україна

 

Відгук