Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Пажитник фенугрек мелений

Рейтинг:
Виробник: Індія
Вага:

19.00 грн
Немає в наявності

Опис

Пажитник (фенугрек, шамбала, хельба, чаман) – рослина з сімейства бобових, більш відома як пряність. Подрібнене висушене насіння здавна використовують як ароматну спецію, що надає стравам гіркуватості та легкий горіховий смак. Порошок фенугрека є обов'язковим компонентом популярної індійської приправи «каррі» та чатні, в Америці їм ароматизують випічку та ром, у Вірменії його додають у тісто, а в Єгипті на його основі роблять чай та сурогатну каву.
Пажитник містить безліч корисних речовин та вітамінів: калій, кальцій, фосфор, залізо, натрій, вітаміни С, В1, В2, В9, РР. Слід зазначити, що пажитник вирощується в усьому світі, проте індійський фенугрек вважається найкращим та якісним. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити пажитник фенугрек мелений у Києві та в Україні.

Фасовка

  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 120 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 350 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 650 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • використовується для профілактики та лікування анемії;
  • надає жарознижувальну та потогінну дію;
  • зміцнює та робить еластичними судини та серцевий м'яз;
  • підвищує потенцію у чоловіків і посилює сексуальне бажання;
  • уповільнює старіння та перешкоджає розвитку онкологічних захворювань;
  • підвищує апетит та покращує обмін речовин;
  • відновлює організм після хвороб, тонізує;
  • використовується для підвищення лактації: 2 чайні ложки пажитника залити склянкою окропу, настояти та випити за 4 прийоми протягом дня;
  • стимулює вироблення інсуліну;
  • знижує рівень холестерину в крові;
  • сприяє зниженню артеріального тиску;
  • варто утримуватися від вживання при вагітності, маткових кровотечах, низькому тиску, захворюваннях щитовидної залози, гормональних порушеннях.

Застосування в кулінарії

  • мелений пажитник використовується як спеція в овочевих, м'ясних, грибних стравах;
  • порошок можна додавати до випічки;
  • використовується для ароматизації алкогольних напоїв;
  • застосовується для приготування цілющого чаю.

Калорійність пажитника: 100 г містить 323 ккал.


Ключові слова: продаж пажитника фенугрека меленого, продам пажитник фенугрек мелений, Київ, Україна

Відгук