Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Аджика суха

Рейтинг:
Виробник: Україна
Вага:

20.00 грн
Немає в наявності

Опис

Аджика суха – найпопулярніша і найтрадиційніша приправа на Кавказі, любов до якої поширилася і на весь світ. Це універсальна суміш спецій, яка надає чудові відтінки будь-яким приготованим Вами стравам. Вона гостра і дуже ароматна, чудово доповнює м'ясо та рибу, поєднується з овочевими рагу та супами, підходить до спагетті та бобових, буде цікава у салатах. Це повністю натуральна приправа, без консервантів та поліпшувачів смаку.

Використовують аджику у різних видах: як сухий порошок, як пасту чи свіжоприготовлений соус. Сухий порошок можна додавати до страв у процесі приготування. А можна зробити з нього соус, який буде просто незамінним для шашлику. Для цього необхідно сухий порошок аджики розвести теплою водою або винним оцтом (бальзамічним) до отримання однорідної кашеподібної консистенції і посолити за смаком. Сюди ж можна додати свіжі, дрібно нарізані ароматні трави, наприклад, кінзу та базилік, які зроблять смак соусу свіжішим і яскравішим. І ніщо не заважає Вам самостійно урізноманітнити приправу додатковими інгредієнтами в залежності від переваг. Пропонуємо купити аджику суху в Києві та в Україні та скуштувати аромат справжнього Кавказу.

Склад:

  • хмелі-сунелі;
  • перець чилі мелений;
  • часник гранульований;
  • коріандр мелений;
  • кріп сушений;
  • паприка мелена;
  • томати мелені.

Фасовка

  • 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 120 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 250 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • підвищує апетит;
  • допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту;
  • сприяє підвищенню чоловічої потенції;
  • сприяє зміцненню імунітету;
  • покращує роботу кровоносної системи;
  • не слід вживати аджику дітям, а також людям із гострими захворюваннями травної системи.

Застосування в кулінарії

  • надає пікантний та гострий смак будь-яким стравам: рибним, м'ясним, овочевим, супам, салатам;
  • ідеальна приправа та соус для шашлику;
  • сухий порошок підходить для приготування різноманітних соусів;
  • може застосовуватися для приготування маринадів;
  • свіжий соус вживають, намазуючи на хліб та лаваш.

Калорійність аджики сухий: у 100 г міститься 220 ккал.


Ключові слова: продаж аджики сухий, продам аджику суху, Київ, Україна

Відгук