Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Катуаба кора

Рейтинг:
Виробник: Бразилія
Вага:

33.00 грн
Кількість

Опис

Катуаба - невисоке дерево, що швидко росте, з екологічно чистої місцевості Північної Бразилії, що мало особливу популярність серед індійців, що населяли ці землі. А все тому, що катуаба, кора якого використовується для приготування напою з такою самою назвою, є потужним афродизіаком та стимулятором центральної нервової системи. У ній є алкалоїди, таніни, жирні смоли, ароматичні олії, флавоноїди. Крім основних функцій, кора катуаби сприяє насиченню мозку киснем, заспокоює нерви та має легкий болезаспокійливий ефект.

У лікувально-профілактичних цілях кору катуаби використовують у вигляді чаю, заварюючи його звичайним способом із водою, з молоком або з додаванням фруктів. Приготовлений з кори катуаби чай має гарний помаранчевий колір, приємний деревний аромат з ялівцевими нотками (недарма друга назва рослини - бразильський ялівець), але гіркий смак, зменшити який допоможуть часточки яблука у відварі. Ми пропонуємо Вам купити катуабу кору у Києві та в Україні, а також інші екзотичні чаї.

Фасовка

  • 20 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 200 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 500 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • підвищує лібідо;
  • ефективна при імпотенції;
  • сприяє поліпшенню пам'яті;
  • заварена в молоці, допомагає зняти стрес і розслабитися;
  • допомагає позбутися депресій та покращити стан при перенапругах;
  • надає організм омолоджуючий ефект;
  • зміцнює імунну систему;
  • діє як судинорозширювальний та болезаспокійливий засіб.

Застосування

  • Для лікування використовується відвар з кори катуаби: 4 ч.л. кори залити 1 л. холодної води, закип'ятити і залишити кипіти 5-7 хвилин на маленькому вогні, після чого зняти і настояти 15 хвилин. Вживати можна по 2-3 склянки відвару на день;
  • використовується для заварювання чаю класичним способом: 1-2 ч.л. кори залити склянкою окропу та настояти 5 хвилин;
  • розслабитись допомагає кора катуаби, заварена на молоці, для чого 1,5-2 ст.л. кори необхідно залити одним літром молока, довести до кипіння та варити 5 хвилин. Можна додати мед та корицю за смаком.

Ключові слова: продаж кори катуаби, продам кору катуаби, продаж чаю катуаба, продам чай катуаба

Відгук