Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Перець чилі мелений

Рейтинг:
Виробник: Узбекистан
Вага:

18.00 грн
Немає в наявності

Опис

Перець чилі мелений - дуже гострий червоний перець, найпоширенішим сортом якого є кайєнський перець. Пекучість перцю є показником наявності капсаїцину - речовини, що міститься у великих кількостях у насінні та перегородках перцю. Батьківщина перцю чилі - Америка. Індіанці використовували стручки у своїх священних ритуалах, він був своєрідним божественним символом.
Сьогодні ж перець чилі – популярна у всьому світі спеція, без якої не обходиться жодна кухня. Від Мексики до Індії застосовують пекучі стручки у свіжому, сушеному або меленому вигляді, щоб надати стравам гостроти та приємного перцевого смаку та аромату. Чилі відмінно поєднується з іншими спеціями - орегано, базиліком, часником, кмином, чабером, паприкою, обов'язково входить до гострої індійської суміші каррі. Додавати його можна всюди: і в пікантні десерти, і в м'ясні страви, все залежить від Ваших смакових уподобань. Але перестаратися теж не варто, тому що приготовлена їжа може бути безповоротно зіпсована. До речі, якщо перцю виявилося дуже багато, найкраще з “пожежею” у роті справляється молоко, а не вода, як вважається.
Ми пропонуємо Вам купити перець чилі мелений у Києві та в Україні та урізноманітнити свою їжу корисною пекучістю.

Фасовка

  • 45 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 100 мл з кришкою;
  • 120 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 250; мл з кришкою;
  • 270 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 500 мл з кришкою;
  • 550 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 1000 мл з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • збуджує апетит;
  • покращує травлення та обмін речовин;
  • зміцнює імунітет;
  • допомагає при простудних захворюваннях;
  • сприяє схуднення;
  • відмінний антиоксидант;
  • діє як афродизіак;
  • надає позитивну дію при порушеннях менструального циклу та гінекологічних проблемах;
  • зміцнює судини, запобігає тромбозу;
  • позитивно впливає на зростання волосся та нігтів;
  • запобігає розвитку онкологічних захворювань.

Застосування в кулінарії

  • додається до м'ясних, овочевих страв, супів, гарнірів;
  • є компонентом соусів;
  • надає пікантність кондитерським виробам, тістечкам, кексам;
  • використовується в напоях;
  • додається в маринади для шашликів;
  • використовується при засолюванні та консервації;
  • додається до ковбасних виробів;
  • входить до складу різних сумішей спецій.

Калорійність перцю чилі: 100 г містить 324 ккал.


Ключові слова: продаж перцю чилі меленого, продам перець чилі мелений, Київ, Україна

Відгук