Опис
Маш - екологічно чистий бобовий продукт із Ферганської долини Узбекистану. Боби мунг чи квасоля золотиста, як ще називають маш, знайшли своє місце на кухнях усіх східних країн: Узбекистану, Туркменістану, Індії, Кореї, Японії, Південно-Східної Азії. Але в Китаї використовують маш не тільки для приготування традиційних страв, але і для лікування. Так, народні лікарі рекомендують вживати ці боби при отруєннях, у тому числі отруйними грибами чи рослинами, пестицидами, важкими металами.
У кулінарії маш застосовують у різному вигляді. Він дуже добре доповнює супи, рагу та інші блюда.Боби дуже швидко проростають, тому прихильники здорового способу життя вживають паростки самостійно або в салатах. В Індії маш є основою для особливої пасти - дхал, яку потім додають до морозива, десерти, млинці, креми. З крохмалю з машу роблять своєрідну локшину і навіть желе. Така універсальність пояснюється чудовим складом бобів: вони на 24% складаються з білка, багаті на залізо, калій, фосфор, магній, і мають комплекс вуглеводів, необхідних організму. Тепер і Ви можете купити маш у Києві та в Україні та харчуватися правильно.
Фасовка
- 450 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- майже на чверть складається з білка, що дозволяє повністю замінити м'ясо;
- містить фосфор, який сприяє покращенню пам'яті, підвищує опір стресу, позитивно впливає на зір та кістки;
- волокна, що входять до складу, допомагають покращити процес травлення;
- надає заспокійливу дію, зміцнює серцево-судинну систему;
- надає сили та енергію;
- надає сприятливу дію при інфекційно-запальних захворюваннях;
- допомагає боротися з отруєннями;
- сприяє омолодженню шкіри та організму;
- кашка з машу застосовується зовнішньо для лікування дерматитів та висипу вугрів.
Застосування в кулінарії
- зерна маша дають пагони протягом доби, тому їх використовують для пророщування та вживання паростків, наприклад, у салатах;
- з машу готують супи, гарніри, тушкують з м'ясом чи овочами;
- застосовується для виготовлення локшини;
- використовується для приготування кондитерських виробів, десертів.
Калорійність машу: 100 г містить 347 ккал.
Ключові слова: продаж машу, продам маш, Київ, Україна