Опис
Аджика суха – найпопулярніша і найтрадиційніша приправа на Кавказі, любов до якої поширилася і на весь світ. Це універсальна суміш спецій, яка надає чудові відтінки будь-яким приготованим Вами стравам. Вона гостра і дуже ароматна, чудово доповнює м'ясо та рибу, поєднується з овочевими рагу та супами, підходить до спагетті та бобових, буде цікава у салатах. Це повністю натуральна приправа, без консервантів та поліпшувачів смаку.
Використовують аджику у різних видах: як сухий порошок, як пасту чи свіжоприготовлений соус. Сухий порошок можна додавати до страв у процесі приготування. А можна зробити з нього соус, який буде просто незамінним для шашлику. Для цього необхідно сухий порошок аджики розвести теплою водою або винним оцтом (бальзамічним) до отримання однорідної кашеподібної консистенції і посолити за смаком. Сюди ж можна додати свіжі, дрібно нарізані ароматні трави, наприклад, кінзу та базилік, які зроблять смак соусу свіжішим і яскравішим. І ніщо не заважає Вам самостійно урізноманітнити приправу додатковими інгредієнтами в залежності від переваг. Пропонуємо купити аджику суху в Києві та в Україні та скуштувати аромат справжнього Кавказу.
Склад:
- хмелі-сунелі;
- перець чилі мелений;
- часник гранульований;
- коріандр мелений;
- кріп сушений;
- паприка мелена;
- томати мелені.
Фасовка
- 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 120 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 250 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- підвищує апетит;
- допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту;
- сприяє підвищенню чоловічої потенції;
- сприяє зміцненню імунітету;
- покращує роботу кровоносної системи;
- не слід вживати аджику дітям, а також людям із гострими захворюваннями травної системи.
Застосування в кулінарії
- надає пікантний та гострий смак будь-яким стравам: рибним, м'ясним, овочевим, супам, салатам;
- ідеальна приправа та соус для шашлику;
- сухий порошок підходить для приготування різноманітних соусів;
- може застосовуватися для приготування маринадів;
- свіжий соус вживають, намазуючи на хліб та лаваш.
Калорійність аджики сухий: у 100 г міститься 220 ккал.
Ключові слова: продаж аджики сухий, продам аджику суху, Київ, Україна