Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Мак кондитерський білий

Рейтинг:
Виробник: Чехія
Вага:

45.00 грн
Немає в наявності

Опис

Мак кондитерський білий - новинка на українському ринку. Багате маслом світло-сіре і кремове насіння маку, в якому немає опіоїдів і яке не використовуються в медицині, для харчової промисловості становлять величезну цінність. Насіння білого маку містить близько 50% олії з ненасиченими жирними кислотами, близько 20% білків і стільки ж вуглеводів. У насінні також є безліч мінеральних речовин і вітамінів, які перетворюють їх ще й на корисну харчову добавку.

Якщо в нашій країні поширений блакитний та сірий мак, то кулінари Індії не обходяться без білого маку та використовують його всюди: у пікантних стравах та десертах, у соусах та супах. Цілі зернятка надають готовій страві цікаву хрумку текстуру і приємний горіховий смак, а в подрібненому вигляді служать загусником. Білий мак менш солодкий, ніж темний, тому добре поєднується з рисовими стравами і сочевицею, і, на відміну від звичних для нас сортів маку, не забарвлює страви в темний колір і не впливає на посмішку.

Щоб отримати ті самі горіхові нотки, достатньо обсмажити насіння маку на сухій сковороді кілька хвилин, після чого використовувати його за рецептом. А щоб якомога довше зберегти свіжість макового насіння, його можна заморозити. Тепер купити мак кондитерський білий у Києві та в Україні можна і в нашому магазині зі швидкою та зручною доставкою по всій країні.

Фасовка

  • 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 600 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • надає потужну протизапальну дію;
  • допомагає боротися з розладами сну;
  • зміцнює імунітет;
  • покращує нервову систему;
  • зміцнює кістки;
  • захищає від утворення каменів у нирках;
  • надає знеболювальну дію;
  • є джерелом дієтичної клітковини, кальцію, заліза, вітамінів, жирних кислот омега-6.

Застосування в кулінарії

  • використовується для загущення соусів та каррі;
  • додається до індійського хліба;
  • відмінно поєднується з сочевицею та рисом;
  • додає стравам приємного хрускоту;
  • підходить для приготування макового молока;
  • може служити заміною сірому та блакитному маку.

Калорійність маку кондитерського білого: 100 г містить 505 ккал.

Ключові слова: продаж маку кондитерського білого, продам мак кондитерський білий, Київ, Україна

Відгук