Опис
Агар-агар - природний рослинний продукт, що желює, з силою гелю 1200, який отриманий з червоних і бурих водоростей з Білого моря і Тихого океану. Він на 80% складається з полісахаридів і містить велику кількість вітамінів та мікроелементів, у тому числі йоду, проте він не засвоюється організмом і виводиться повністю.
Агар-агар являє собою порошок білого або кремового відтінку без смаку і запаху, який розчиняється в киплячій воді, а при охолодженні до 40°С перетворюється на густий холодець. Агар дуже економічний: його желюючі властивості в десятки разів перевищують тваринний желатин, а це означає, що його потрібно набагато менше.
Для використання агар-агару у стравах важливо розуміти принцип його приготування. Щоб отримати желе, потрібно:
- замочити порошок у холодній рідині (бульйоні або соку) до набухання з розрахунку 1 чайна ложка агару на 1 склянку рідини;
- довести рідину до кипіння та повного розчинення агару, акуратно помішуючи суміш;
- додати бажані компоненти та розлити за формами.
- Рада: щоб перевірити, чи достатньо агару в рідині, столову ложку із сумішшю залиште на кілька секунд у холодильнику. Якщо маса не застигла, додайте ще трохи агару тим самим способом.
У нашому магазині Ви маєте можливість купити агар-агар у Києві та в Україні та багато інших кондитерських добавок.
Фасовка
- 50 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 100 мл з кришкою;
- 130 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 250 мл з кришкою;
- 250 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 500 мл з кришкою;
- 500 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 1000 мл з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- низькокалорійний;
- використовується в дієтах для зниження ваги;
- сприяє очищенню організму від токсинів та шкідливих речовин;
- стимулює роботу шлунково-кишкового тракту;
- має проносну властивість;
- надає протизапальну дію;
- уповільнює розвиток пухлин, допомагає боротися з раком грудей;
- при вживанні великої кількості агару може настати сильна діарея.
Застосування в кулінарії
- замінює желатин;
- у складі промислових продуктів може бути зазначений як кондитерська добавка Е406;
- застосовується для приготування солодких джемів, фруктових начинок, мармеладу, зефіру;
- додається в овочеві, рибні та м'ясні страви та консерви;
- використовується для приготування соусів, майонезу;
- додається до напоїв;
- використовується в діабетичному харчуванні;
- підходить для вживання вегетаріанцям.
Калорійність агар-агару: в 100 г міститься 26 ккал.
Ключові слова: продаж агар-агару, продам агар-агар, Київ, Україна