Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Агар-агар

Рейтинг:
Виробник: Іспанія
Вага:

49.00 грн
Кількість

Опис

Агар-агар - природний рослинний продукт, що желює, з силою гелю 1200, який отриманий з червоних і бурих водоростей з Білого моря і Тихого океану. Він на 80% складається з полісахаридів і містить велику кількість вітамінів та мікроелементів, у тому числі йоду, проте він не засвоюється організмом і виводиться повністю.

Агар-агар являє собою порошок білого або кремового відтінку без смаку і запаху, який розчиняється в киплячій воді, а при охолодженні до 40°С перетворюється на густий холодець. Агар дуже економічний: його желюючі властивості в десятки разів перевищують тваринний желатин, а це означає, що його потрібно набагато менше.

Для використання агар-агару у стравах важливо розуміти принцип його приготування. Щоб отримати желе, потрібно:

  • замочити порошок у холодній рідині (бульйоні або соку) до набухання з розрахунку 1 чайна ложка агару на 1 склянку рідини;
  • довести рідину до кипіння та повного розчинення агару, акуратно помішуючи суміш;
  • додати бажані компоненти та розлити за формами.
  • Рада: щоб перевірити, чи достатньо агару в рідині, столову ложку із сумішшю залиште на кілька секунд у холодильнику. Якщо маса не застигла, додайте ще трохи агару тим самим способом.

У нашому магазині Ви маєте можливість купити агар-агар у Києві та в Україні та багато інших кондитерських добавок.

Фасовка

  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 100 мл з кришкою;
  • 130 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 250 мл з кришкою;
  • 250 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 500 мл з кришкою;
  • 500 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 1000 мл з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • низькокалорійний;
  • використовується в дієтах для зниження ваги;
  • сприяє очищенню організму від токсинів та шкідливих речовин;
  • стимулює роботу шлунково-кишкового тракту;
  • має проносну властивість;
  • надає протизапальну дію;
  • уповільнює розвиток пухлин, допомагає боротися з раком грудей;
  • при вживанні великої кількості агару може настати сильна діарея.

Застосування в кулінарії

  • замінює желатин;
  • у складі промислових продуктів може бути зазначений як кондитерська добавка Е406;
  • застосовується для приготування солодких джемів, фруктових начинок, мармеладу, зефіру;
  • додається в овочеві, рибні та м'ясні страви та консерви;
  • використовується для приготування соусів, майонезу;
  • додається до напоїв;
  • використовується в діабетичному харчуванні;
  • підходить для вживання вегетаріанцям.

Калорійність агар-агару: в 100 г міститься 26 ккал.


Ключові слова: продаж агар-агару, продам агар-агар, Київ, Україна

Відгук
Віктор Найдюк, 22.06.2024 13:16:56
Я задоволений покупкою агар-агару! Якість продукту відмінна. Окремо хочу подякувати за маленький подаруночок, це було дуже приємно і несподівано. Рекомендую всім!