Опис
Сіль гімалайська рожева крупна - унікальна природна кристалічна сіль, утворена близько 250 млн. років тому в серці Гімалайських гір на місці висушеного океану. Видобувана вручну, без застосування вибухівки, вимита і висушена на сонці, ця сіль зберігає майже 90 мікроелементів (на відміну від 2х елементів у кухонній солі), які перетворюють її на неймовірно корисний для здоров'я продукт. Найбільше у рожевій солі заліза, яким і обумовлений її гарний колір. Крім того, вона містить калій, бром, мідь, фтор, йод, молібден, марганець, цинк, селен, а також у невеликій кількості не властиві харчовим продуктам алюміній, золото, свинець, титан, уран.
Рожева гімалайська сіль має особливий, приємний смак і аромат, який доповнює, але не забиває собою страви. У кулінарії найкраще використовувати сольовий розчин, їм і потрібно підсолювати їжу. Нею можна повністю замінити на кухні кухонну сіль, застосовувати в лікувальних цілях як знезаражуючий і ранозагоювальний засіб. Цікаво, що плитки гімалайської солі, особливо в дорогих ресторанах, використовують замість сковороди, а також для подачі їжі. Якщо Вам пощастило стати власником такого "посуду", врахуйте, що солити в цьому випадку блюдо не потрібно, оскільки достатня кількість солі потрапить до нього з плитки. Ми ж пропонуємо купити сіль гімалайську рожеву у Києві та в Україні, яка подарує Вам енергію, сили, молодість та здоров'я.
Фасовка
- 110 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 600 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1100 г - - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 2000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- не затримує та виводить зайву воду з організму;
- дбайливо очищає кишечник;
- допомагає позбутися акне та інших проблем зі шкірою;
- позбавляє болю в суглобах;
- сприяє зміцненню імунітету;
- підвищує енергію;
- поліпшує сон;
- ефективна у вигляді ванн для тонізування та покращення стану шкіри;
- дрібно мелена сіль, змішана з водою, перетворюється на чудову зубну пасту, яка зміцнює ясна;
- сприяє схуднення.
Застосування в кулінарії
- використовується як заміна звичайної кухонної солі;
- додана при варінні овочів допомагає зберегти в них корисні речовини;
- при виготовленні хлібобулочних виробів покращує клейковину;
- у солодких стравах підкреслює особливий смак;
- додається до білків для кращого збивання.
Ключові слова: продаж солі гімалайської рожевої, продам сіль гімалайську рожеву, Київ, Україна