Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Бадьян зірочки

Рейтинг:
Виробник: В'єтнам
Вага:

31.00 грн
Немає в наявності

Опис

Бадьян зірочки – плоди дерева бадьян. Це прянощі, про які першими дізналися китайці ще до нашої ери. Нині зростає у країнах південно-східної Азії, а популярність має у світі. Росте ця рослина вздовж доріг, куди її спеціально висаджують із розплідників. Приблизно через п'ять років бадьян зацвітає блідо-жовтими квітами, з яких виходять супліддя у формі зірки. Насіння, яке знаходиться всередині зірочок, і є прянощі.

Сьогодні бадьян використовують при приготуванні різних страв: від м'ясних до кулінарних виробів. За смаком бадьян дуже схожий на аніс, проте в ньому немає нудотності. Пряний аромат цього продукту відомий найдосвідченішим кухарям. Окрім своїх гастрономічних властивостей бадьян відомий і як цілющий засіб. До складу прянощі входять смоли, цукор, ефірна олія, танін та терпени. Все це робить бадьян бажаною спецією для будь-якої кухні. На даний час Вас з'явилася можливість купити бадьян зірочки в Києві та в Україні.

Фасовка

  • 15 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 200 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • застосовують при простудних захворюваннях як протикашльовий засіб;
  • позитивно діє на шлунково-кишковий тракт та допомагає травленню;
  • підвищує лактацію у жінок, що годують, а також усуває кольки у маленьких дітей;
  • відвар з насіння бадьяна усуває пронос і нетравлення шлунка;
  • показаний при занадто частому серцебиття.

Застосування в кулінарії

  • використовується в кондитерських виробах, причому закладається в тісто в процесі приготування;
  • додається в печиво та пироги, а також фруктові страви, наприклад, варення;
  • у східній кухні використовують як пряність у стравах з м'яса та птиці;
  • застосовують у підливах та соусах;
  • додають у настоянки, лікери та горілку;
  • у деяких країнах п'ють чай з бадяном;
  • застосовують як пряно-ароматичні добавки з іншими прянощами.

Калорійність зірочок бадьяну: в 100 г міститься 337 ккал.


Ключові слова: продаж бадьяна зірочок, продам бадьян зірочки, Київ, Україна

Відгук