Опис
Часник подрібнений - очищені, висушені та подрібнені до розміру сірникових головок (фракція 8х16) часточки часнику, коханої у всьому світі прянощі. У сушеного часнику легко пізнаваний пекучий смак і аромат, проте не такий різкий, як у свіжого, і навіть солодкий. У такому вигляді він відмінно підходить для надання пікантної нотки стравам, що вимагають приготування: супам, м'ясу та птиці, соусам та підливам, маринадам та консервації.
Часник вшановується в кухнях різних народів: французів, італійців, євреїв, українців, азіатів, а також цінується за потужні лікарські властивості. Так, часник - чудовий антисептик, відмінний засіб для покращення травлення та зміцнення судин, який і в сушеному вигляді зберігає ці та інші позитивні функції. Як його вживати – кожен вирішує сам. Хтось любить, коли в їжі трапляються гострі шматочки часнику, а для когось головне у страві – легкий приємний відтінок, отримати який можна за допомогою меленого часнику. У будь-якому випадку, Ви можете купити часник подрібнений у Києві та в Україні, а також часник різних видів і фасувань.
Фасування
- 70 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 180 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 360 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 700 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- підвищує апетит, стимулює травлення;
- зупиняє процеси бродіння та гниття їжі в шлунку та кишечнику;
- має протиглистову дію;
- очищає та зміцнює судини;
- зміцнює імунітет;
- покращує обмін речовин;
- допомагає при мігрені;
- покращує пам'ять;
- корисний при цукровому діабеті;
- ефективно діє при безсонні;
- з обережністю слід вживати спецію вагітним, людям із хворобами нирок, гострими захворюваннями ШКТ та при епілепсії.
Застосування в кулінарії
- добре поєднується зі стравами з птиці та м'яса, особливо баранини;
- надає пікантний смак овочевому рагу;
- може використовуватися разом з різними морепродуктами;
- додається до маринадів;
- використовується для консервації овочів та грибів;
- застосовується для ароматизації соусів;
- поєднується з іншими прянощами та спеціями: кмином, анісом, петрушкою, коріандром, чорним перцем, цибулею;
- не слід піддавати тривалій термічній обробці;
- не рекомендується додавати до рибних страв.
Калорійність часнику сушеного: у 100 г міститься 318 ккал.
Ключові слова: продаж подрібненого часнику, продам подрібнений часник, Київ, Україна