Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Часник подрібнений

Рейтинг:
Виробник: Китай
Вага:

37.00 грн
Кількість

Опис

Часник подрібнений - очищені, висушені та подрібнені до розміру сірникових головок (фракція 8х16) часточки часнику, коханої у всьому світі прянощі. У сушеного часнику легко пізнаваний пекучий смак і аромат, проте не такий різкий, як у свіжого, і навіть солодкий. У такому вигляді він відмінно підходить для надання пікантної нотки стравам, що вимагають приготування: супам, м'ясу та птиці, соусам та підливам, маринадам та консервації. 

Часник вшановується в кухнях різних народів: французів, італійців, євреїв, українців, азіатів, а також цінується за потужні лікарські властивості. Так, часник - чудовий антисептик, відмінний засіб для покращення травлення та зміцнення судин, який і в сушеному вигляді зберігає ці та інші позитивні функції. Як його вживати – кожен вирішує сам. Хтось любить, коли в їжі трапляються гострі шматочки часнику, а для когось головне у страві – легкий приємний відтінок, отримати який можна за допомогою меленого часнику. У будь-якому випадку, Ви можете купити часник подрібнений у Києві та в Україні, а також часник різних видів і фасувань.

Фасування

  • 70 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 180 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 360 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 700 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • підвищує апетит, стимулює травлення;
  • зупиняє процеси бродіння та гниття їжі в шлунку та кишечнику;
  • має протиглистову дію;
  • очищає та зміцнює судини;
  • зміцнює імунітет;
  • покращує обмін речовин;
  • допомагає при мігрені;
  • покращує пам'ять;
  • корисний при цукровому діабеті;
  • ефективно діє при безсонні;
  • з обережністю слід вживати спецію вагітним, людям із хворобами нирок, гострими захворюваннями ШКТ та при епілепсії.

Застосування в кулінарії

  • добре поєднується зі стравами з птиці та м'яса, особливо баранини;
  • надає пікантний смак овочевому рагу;
  • може використовуватися разом з різними морепродуктами;
  • додається до маринадів;
  • використовується для консервації овочів та грибів;
  • застосовується для ароматизації соусів;
  • поєднується з іншими прянощами та спеціями: кмином, анісом, петрушкою, коріандром, чорним перцем, цибулею;
  • не слід піддавати тривалій термічній обробці;
  • не рекомендується додавати до рибних страв.

Калорійність часнику сушеного: у 100 г міститься 318 ккал.


Ключові слова: продаж подрібненого часнику, продам подрібнений часник, Київ, Україна

Відгук