Опис
Гриби Лісові різані сушені - суміш найпопулярніших лісових грибів: підберезників, подосиновиків, маслюків та польських. Це найбільш цінні та поживні подарунки лісу. Так, польський гриб славиться своєю здатністю знімати набряки, підберезник і подосиновик – умінням піднімати рівень гемоглобіну в крові та прискорювати метаболізм, а масляк – здатністю позбавляти головного болю.
Сушені гриби зберігають усі корисні речовини свіжого продукту: у них містяться 18 амінокислот, жирні кислоти, комплекс вітамінів, бета-глюкани, а також кальцій, сірка, калій, цинк, фосфор, марганець, мідь та інші макро- та мікроелементи. Завдяки такому складу гриби надають приголомшливу дію на організм, покращуючи роботу серцево-судинної системи, зміцнюючи нервову систему, перешкоджаючи закупорці судин, стимулюючи процес травлення та захищаючи від появи новоутворень.
Сушені лісові гриби на 75% складаються з білка, тому особливо важливим є використання їх у раціоні вегетаріанців, оскільки вони можуть заповнити нестачу амінокислот та білка, викликаного відмовою від м'яса. Додаючи їх у практично будь-які страви, Ви зможете з легкістю урізноманітнити звичне меню та відкрити для себе нові уподобання. А якщо Ви любите цей чудовий продукт, не забувайте додати в замовлення та купити гриби лісові різані сушені суміш у Києві та Україні з безкоштовною доставкою.
Спосіб приготування:
- Замочити необхідну кількість грибів у холодній воді або молоці (воно пом'якшить грибний смак).
- Мінімум через 1 годину після замочування ретельно промити гриби у проточній воді.
- Перекласти гриби в каструлю, залити чистою водою, довести до кипіння, після чого варити 30 хвилин на маленькому вогні.
- Зварені гриби можна використовувати для приготування безлічі страв, а на бульйоні, що залишився, можна зварити суп або смачну кашу.
Склад: натуральні сушені підберезники, подосиновики, маслюки, польські гриби.
Фасовка
- 50 г (±2 г) - фабрична упаковка.
Корисні властивості
- є потужним джерелом білка та амінокислот;
- багаті вітамінами А, D, E, PP, а також вітамінами групи В;
- надають позитивну дію на нервову систему;
- сприяють зміцненню імунітету;
- допомагають у відновленні фізичних сил;
- позитивно діють на серцево-судинну систему;
- допомагають підтримувати у хорошому стані волосся, шкіру та нігті;
- не рекомендується вживати гриби дітям та людям з порушенням роботи органів травлення через складність засвоєння продукту організмом.
Застосування в кулінарії
- застосовується як ароматна приправа;
- використовуються для приготування перших страв: грибних супів та бульйонів;
- відмінно доповнюють гарніри з круп та овочів, надаючи їм неповторного аромату;
- можуть бути самостійною стравою або закускою в смаженому або тушкованому вигляді зі сметаною;
- використовуються для приготування соусів та підлив;
- можуть використовуватися як начинка для пирогів та зраз;
- у смаженому вигляді можуть бути інгредієнтом салатів.
Калорійність грибів лісових сушених: у 100 г міститься 235 ккал.
Ключові слова: продаж грибів лісових різаних сушених, продам гриби лісові різані сушені, Київ, Україна