Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Мускатний горіх цілий

Рейтинг:
Виробник: Індонезія
Вага:

58.00 грн
Кількість

Опис

Мускатний горіх – одна з найвідоміших індійських спецій, яка є плодом однойменного дерева. Виростає ця рослина в бразильських тропіках, а родом із Західної Індії. Дерево мускатного горіха заввишки від 18 метрів і росте близько ста років. Цвіте і плодоносить воно цілий рік і після дозрівання плоду, останній розколюється на дві частини – верхня є мускатним кольором, а нижня – насіння, яке, власне, і називають мускатним горіхом. На спеціальному сушінні цей продукт сушиться приблизно 3 місяці, після чого стає горіхом бурого кольору.

Аромат цієї прянощі своєрідний і його насиченість і смак залежать від форми самого горіха: у круглого він тонший, а довгастий має слабші відтінки. Обов'язково потрібно пам'ятати про побічні дії мускатного горіха: регулярне та надмірне його вживання шкідливо діє на організм. У цьому випадку, насамперед, виявляється негативна дія на печінку та на шлунок. Також при передозуванні мускату може хворіти голова та відчуватися інші побічні явища. Однак, при цьому, мускатний горіх є неперевершеною пряністю, яка в помірних кількостях зробить блюдо надзвичайно цікавим. В даний час у Вас з'явилася чудова можливість купити мускатний горіх у Києві та в Україні.

Фасовка

  • 20 г (~4 шт.)  - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 40 г (~8-10 шт.) - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 130 г (~30 шт.) - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 250 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • покращує апетит;
  • застосовується при втомі та безсонні;
  • використовується під час жовчнокам'яної хвороби;
  • надає сприятливий вплив на кровообіг;
  • усуває запах з рота;
  • є природним знеболюючим засобом;
  • запобігає виникненню злоякісних пухлин.

Застосування в кулінарії

  • використовується при засолюванні оселедця та при гарячому копченні риби;
  • поєднується з овочами та грибами;
  • використовується в молочних та кисломолочних продуктах;
  • застосовується для приготування різних соусів, наприклад, французький бешамель;
  • особливо добре поєднується з солодкими стравами: кондитерськими виробами, здобою та тортами;
  • додається в глінтвейн та лікери;
  • застосовується для ароматизації начинок, пасти та піци.

Калорійність мускатного горіха: у 100 г міститься 525 ккал.


Ключові слова: продаж мускатного горіха, продам мускатний горіх, Київ, Україна

Відгук