Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Булгур дрібний

Рейтинг:
Виробник: Туреччина
Вага:

47.00 грн
Кількість

Опис

Булгур дрібний - популярна в азіатській, близькосхідній та середземноморській кухнях крупа, яка впевнено завойовує всесвітнє кохання. А все тому, що він добре засвоюється організмом, складається зі складних вуглеводів, які не сприяють набору зайвої ваги, та безлічі вітамінів та корисних речовин. Булгур - це подрібнена пшениця твердих сортів, яка попередньо пропарюється та шліфується, завдяки чому практично всі макро- та мікроелементи зберігаються.

Дрібний булгур ще називають кофтелик і використовують його, в основному, для приготування салатів і тефтелів. На відміну від рису, він не потребує промивання, а час приготування займає лише кілька хвилин: у розігріту сковороду з вершковим маслом потрібно висипати 1 ст. крупи, прогріти до одержання горіхового аромату, посолити, залити 2 ст. води та із закритою кришкою проварити до готовності. Булгур завжди виходить розсипчастим, не склеюється, тому приготовані з ним страви відрізняються чудовим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. У нас ви можете купити булгур дрібний у Києві та Україні, кускус, спеції, сухофрукти, горіхи та багато іншого.

Фасовка

  • 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • багатий вітамінами А, К, Е, РР, В, фосфором, калієм, магнієм, марганцем, селеном, залізом;
  • покращує роботу серцево-судинної системи;
  • надає позитивну дію на травлення;
  • нормалізує нервову систему;
  • знижує рівень цукру в крові;
  • корисний при дієтичному харчуванні;
  • сприяє кращому розщепленню жирів.

Застосування в кулінарії

  • використовується як самостійний гарнір і як заміна рису;
  • поєднується з м'ясом та морською рибою, овочами та бобовими;
  • застосовується у холодних та теплих салатах, наприклад, у ліванському салаті Табулі та турецькому Кісірі;
  • може входити до складу супів;
  • додається в м'ясні та овочеві фарші для приготування тюфтель, котлет, фаршированих овочів, начинок для пирогів;
  • використовується в десертах та фруктових кашах.

Калорійність булгуру дрібного: у 100 г міститься 342 ккал.


Ключові слова: продаж дрібного булгуру, продам дрібний булгур, Київ, Україна

Відгук