Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Олії

Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Італія
Ідеальна для приготування як холодних, так і гарячих страв, олія з приємним ніжним смаком.
від 216.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Італія
Універсальна оливкова олія, яка поєднує в собі найкращі якості рафінованої та нерафінованої олії.
від 210.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Італія
Це не просто олія, а справжнє втілення середземноморського смаку і аромату
від 216.00 грн
Є в наявності
Відгуків (0)
Виробник: Італія
Ніжна оливкова олія для "новачків" з легким фруктовим ароматом і нотками свіжої трави.
372.00 грн

Купити олії рослинні харчові в інтернет-магазині nuts.kiev.ua

Олії рослинні харчові - найпопулярніші жири, які використовуються в кулінарії.
Рослинні олії отримують двома способами: пресування (віджиму) та екстракції. Олія, отримана методом холодного віджиму - найнатуральніша, найдорожча і цінна. У ньому зберігаються всі корисні речовини: вітаміни, жирні кислоти, фосфатиди, амінокислоти тих плодів, насіння та горіхів, з яких його одержують. Екстракція ж - більш простий і швидкий метод отримання олії, при якому вона витягується за допомогою розчинників, після чого ретельно очищається як від шкідливих домішок, так і від корисних.

Нерафіновані рослинні масла холодного віджиму не можна піддавати тепловій обробці. Однак у салатах, кашах, овочевих смузі та соусах вони не лише збагачують їжу неповторним смаком, а й приносять неоціненну користь організму.

Рослинні олії, призначені для приготування їжі та смаження, піддають спеціальному очищенню - рафінації. У ході її видаляються домішки, що утворюють при нагріванні дим, гар, піну та відповідають за смак та аромат, колір та однорідність. Однак разом з ними олії позбавляються і деяких вітамінів та корисних речовин.

Харчові рослинні олії в помірній кількості надають позитивну дію на весь організм. Саме вони є найважливішим джерелом вітамінів і поліненасичених жирних кислот, які не синтезуються і надходять в організм тільки з їжею. та косметичних цілях. Кожна з представлених харчових олій має свій унікальний смак і властивості і благотворно впливає на ті чи інші органи.

Оливкова олія займає перше місце за популярністю в кулінарії та косметології в усьому світі. Воно володіє приємним, трохи терпким, смаком і ароматом, легко і швидко засвоюється організмом, а також ефективно знижує рівень холестерину в крові. Європі та США. Завдяки високому вмісту жирних кислот ця олія швидко насичує, а тому корисна і для тих, хто страждає надмірною вагою, і для тих, чиє життя пов'язане з фізичними навантаженнями. ненависний багатьма риб'ячий жир, та й до смаку воно набагато приємніше.
А ось гарбузову олію можна порівняти з морепродуктами за кількістю в них цинку. Арганова олія > вважається еліксиром краси та молодості, а масло шипшини - природним і безпечним антидепресантом.
Кокосова олія може повністю замінити собою вершкове і, до того ж, єдину з масел при тепловій обробці не виділяє канцерогенні речовини.
Олія розторопші необхідна для нормалізації роботи печінки та очищення її від шкідливих речовин, а масло зародків пшениці відрізняється рекордно великим вмістом вітаміну Е .

У нас Ви завжди можете купити ці та багато інших якісних натуральних нерафінованих рослинних олій першого холодного віджиму, які принесуть користь Вам і вашим близьким.

>