Опис
Пастернак, корінь овочевої рослини сімейства Селерових, до появи в Європі картоплі був одним із основних харчових продуктів. Сьогодні свіже коріння так само використовується, як овоч, в салатах, рагу і супах, а ось в сушеному вигляді коренеплід застосовують кулінари як прянощі, як самостійної, так і в складі сумішей. Він має приємний, з легкою насолодою, смаком і ароматом, що віддалено нагадує петрушку і моркву, а тому його охоче додають у бульйони, в маринади та соління, а також у м'ясні та овочеві страви.
Корінь пастернаку рясніє корисними речовинами. У ньому є вітаміни А, С, В1, РР, калій, кремній, фосфор, вуглеводи, що легко засвоюються, ефірні олії, які в помірній кількості необхідні кожному. У давнину корінь пастернаку був важливим природним лікарським засобом, і навіть зараз його екстракт входить до складу багатьох сиропів та таблеток. У нашому магазині Ви можете купити пастернак корінь у Києві та в Україні, а також багато інших спецій.
Фасовка
- 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 110 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 220 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 420 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- є сечогінним засобом;
- сприяє зміцненню стінок судин;
- знімає спазми та коліки;
- підвищує апетит;
- покращує травлення;
- відвар кореня пастернаку застосовують як засіб від кашлю;
- надає заспокійливу дію;
- корисний вагітним;
- екстракт пастернаку застосовується для лікування вітіліго;
- є афродизіаком.
Застосування в кулінарії
- входить до складу сумішей спецій;
- ідеальний в овочевих, рибних або м'ясних бульйонах;
- додає приємного аромату та смаку овочевому рагу.
Калорійність пастернаку кореня: у 100 г міститься 276 ккал.
Ключові слова: продаж пастернаку кореня, продам пастернак корінь, Київ, Україна