Опис
Імбир мелений – надзвичайно корисна та важлива спеція, яка прийшла до нас з Азії. У давнину імбир був справжньою розкішшю: фунт цієї пряності дорівнював приблизно вартості вівці. Зараз це доступна для кожного спеція, яку можна сміливо використовувати у своїх кулінарних експериментах.
Імбір – тропічна рослина, і в їжу вживається тільки корінь у свіжому, маринованому або ж у сушеному вигляді. Він має досить сильний пекучий смак із приємним свіжим запахом. З чудовим ароматом імбиру міцно асоціюються різдвяні свята, адже без нього складно уявити улюблений багатьма глінтвейн та милих імбирних чоловічків. Він є невід'ємним інгредієнтом тайської, індійської та ланкійської кухні, які відомі своїми гострими та дуже ароматними стравами.
Імбір сприятливо впливає на весь організм, а в останні роки до всіх його переваг додалося ще одне - сприяння схудненню. Так, пекучий корінь прискорює метаболізм, покращує травлення і тим самим допомагає позбутися зайвих кілограмів. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити імбир мелений у Київ та в Україні, зі зручною та швидкою доставкою.
Фасовка
- 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 110 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 200 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- покращує пам'ять;
- сприяє відновленню фізичних сил та розумової діяльності;
- розріджує кров;
- покращує апетит та прискорює метаболізм;
- допомагає при розладах травної системи;
- допомагає при застуді, грипі, бронхіті;
- знімає різні спазми, зменшує ниркові, печінкові, шлункові болі;
- допомагає впоратися з «морською» хворобою, зменшує нудоту при токсикозі;
- освіжає дихання;
- сприяє схуднення;
- очищає організм від шкідливих речовин;
- надає позитивний вплив на шкіру;
- протипоказаний при гострих захворюваннях ШКТ.
Застосування в кулінарії
- додається в борошно або тісто для ароматизації кондитерських та хлібобулочних виробів;
- використовується для приготування м'ясних та рибних маринадів;
- відмінно поєднується з куркою, смаженим та тушкованим м'ясом, овочевими стравами, супами;
- входить до складу соусів, може додаватися до салатів;
- використовується для приготування напоїв (імбирного чаю, глінтвейну, квасу, алкогольних настоянок, лікерів). Щоб приготувати класичний імбирний чай, залити 1/2 ч.л. меленого імбиру окропом, настояти 15 хвилин, додати лимон та мед за смаком.
Калорійність імбиру меленого: в 100 г міститься 347 ккал.
Ключові слова: продаж імбиру меленого, продам імбир мелений, Київ, Україна