Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Какао-порошок темний алкалізований

Рейтинг:
Виробник: Іспанія
Вага:

41.00 грн
Кількість

Опис

Какао-порошок темний алкалізований іспанської фірми CORDOBA, жирністю 10-12%, одержують завдяки обробці какао-продуктів лужними речовинами на одному з етапів одержання порошку. Це своєрідне очищення какао-бобів, в процесі якої знижується кислотність какао, його смак стає більш м'яким і насиченим, а колір - темнішим і набуває красивого червоного відтінку. При цьому какао-порошок, що вийшов, витримує високі температури і відмінно розчиняється, не утворюючи грудок і осаду, як це відбувається зі світлим натуральним какао.

Саме тому алкалізований какао краще використовувати для приготування напоїв, але і в кулінарії та кондитерських виробах він успішно замінить звичний всім продукт, якщо знизити дозування какао на 20%. Ще одна відмінна особливість алкалізованого какао-порошку полягає в тому, що він, на відміну від натурального, не вступає в реакцію з содою, тому під час приготування тіста рекомендується додавати готовий розпушувач. Тісто і готовий продукт, що вийшло, набудуть благородного оксамитового темного кольору.

Спробуйте купити какао-порошок темний алкалізований у Києві та в Україні та порадувати себе смачним напоєм чи десертом!

Фасовка

  • 45 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 120 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 230 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • надає тонізуючий ефект;
  • покращує настрій;
  • стимулює мозкову активність;
  • підвищує працездатність;
  • надає позитивний ефект при простудних захворюваннях та астмі;
  • захищає зуби від негативного впливу цукру.

Застосування в кулінарії

  • використовується для приготування какао, яке не потребує варіння, для чого порошок необхідно просто залити гарячим молоком або водою;
  • додається в тісто, попередньо змішавши з борошном, для надання смаку та аромату шоколаду десертам;
  • використовується для приготування шоколадного крему та помадок, морозива та олії, цукерок та глазурі;
  • застосовується для декору кондитерських виробів.

Калорійність какао-порошку темного алкалізованого: у 100 г міститься 289 ккал.


Ключові слова: продаж какао-порошку темного алкалізованого, продам какао-порошок темний алкалізований, Київ, Україна

 

Відгук