Опис
Кориця мелена – подрібнена на порошок кора вічнозеленого дерева сімейства Лаврових, що росте на Цейлоні. Ця спеція відома з давніх-давен, і цінувалася вкрай високо. Її передавали в дар лише володарям і монархам, а трохи пізніше, її можна було обміняти на однакову за вагою кількість золота. Застосовувалася вона в основному як спеція, але нерідко використовували прянощі та як лікувальний засіб. Втім, і сьогодні народна медицина не оминає корицю, адже ця кора здатна творити дива.
Має кориця насичений, теплий, приємний, солодкуватий, аромат, що легко впізнається і смак. Цей аромат супроводжує пекарні, де свіжі булочки з корицею та яблучні пироги – чи не найкращі ласощі. У східних та азіатських країнах мелену корицю додають до м'яса та птиці, головне – робити це наприкінці готування, інакше запах швидко випарується.
Коричний порошок – відмінний засіб для покращення травлення, для зниження цукру в крові та для лікування депресії. І, звичайно, кориця - один з найвідоміших афродизіаків, і її регулярне вживання неодмінно позначиться на якості відносин. У нашому магазині Ви можете купити корицю мелену в Києві та в Україні, чистого помелу, без домішок.
Фасовка
- 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 130 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 260 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 450 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- підвищує апетит;
- прискорює обмін речовин, сприяючи схуднення. Для зниження ваги вживають чай із кориці: 1 ч.л. заливають окропом, залишають до остигання, додають мед за смаком і випивають по півсклянки до їжі;
- знижує рівень цукру в крові;
- допомагає в лікуванні респіраторних захворювань;
- надає тонізуючу дію;
- підвищує сексуальну активність;
- має властивості антисептика;
- використовується при лікуванні ожиріння;
- покращує мозкову діяльність та підвищує працездатність.
Застосування в кулінарії
- додається до здобних та кондитерських виробів;
- доповнює смаком та ароматом сир, запіканки, десерти;
- ідеальна у поєднанні з яблуками;
- використовується в різних фруктових маринадах;
- використовується для приготування м'яса та птиці;
- підходить для ароматизації чаю, кави та напоїв на їх основі;
- є інгредієнтом пряних соусів.
Калорійність кориці меленої: у 100 г міститься 247 ккал.
Ключові слова: продаж кориці меленої, продам корицю мелену, Київ, Україна