Опис
Сіль чорна, відома також як Кала Намак та Санчал, - натуральна неочищена вулканічна сіль, яка видобувається в Індії на території Гімалайських гір. У ній, крім 84 мікроелементів, серед яких є залізо, магній, калій, натрій, фтор, йод, містить сірководень, завдяки якому ця сіль має досить специфічний яскраво виражений яєчний аромат. У порівнянні з кухонною, ця сіль не настільки солона, безпечніша для здоров'я і має властивості соєвого соусу, що покращують травлення.
Чорна сіль може легко стати здоровою альтернативою звичайної солі, замінюючи її як на етапі приготування, так і у готовому вигляді у всіх стравах. При термічній обробці смак приготовленої їжі стає насиченим, а запах сірководню зникає. Цікаво, що в Індії сіллю калу намак посипають навіть фрукти, отримуючи при цьому екзотичний десерт. Спробуйте і Ви купити чорну сіль у Києві та в Україні та приготувати справді вишукані страви!
Фасування
- 100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 600 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 2000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- покращує апетит та травлення;
- має легку проносну властивість;
- сприяє звільненню від метеоризму;
- допомагає усунути наслідки отруєнь;
- менше, ніж звичайна кухонна сіль, затримує в організмі воду і не відкладається в суглобах;
- у вигляді полоскань використовується для лікування ангіни та нежиті;
- є природним антибіотиком;
- підвищує лібідо;
- має омолоджуючий ефект.
Застосування в кулінарії
- замінює звичайну сіль (кухонну або морську) у будь-яких стравах, від салатів до супів;
- входить до складу приправи для фруктових салатів та смажених горіхів “чат масала”;
- через специфічний яєчний присмак використовується вегетаріанцями для “заміни” яєць.
Ключові слова: продаж солі чорної, продам сіль чорну, Київ, Україна