Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Барбарис червоний

Рейтинг:
Виробник: Іран
Вага:

29.00 грн
Кількість

Опис

Барбарис червоний – поширена рослина, яка відома нам із давніх часів. Відомо більше 500 видів цієї рослини, але більшість знає її саме по червоних довгастих плодах. Смак червоного барбарису неможливо ні з чим переплутати - він терпкий, кислувато-солодкий. Завдяки цьому смаку ці ягоди називають «північними лимонами». До речі, батьківщиною барбарису вважається саме Північна півкуля, хоча зараз вона поширена майже на всіх континентах (крім Австралії та Антарктиди). Плоди червоного барбарису використовують не тільки в кулінарії, а й у косметиці та медицині. Це не дивно, адже в цих плодах міститься величезна кількість корисних вітамінів, пектинів, вуглеводів, мікро- та макроелементів. Внаслідок цього калорійність цього продукту низька, тому ожиріння червоного барбарису не загрожує. Тепер у Вас з'явилася чудова можливість купити барбарис у Києві та в Україні.

Фасовка

  • 30 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 80 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 170 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • завдяки наявності алкалоїду берберину позитивно впливає на печінку та жовчний міхур;
  • барбарисовий чай допомагає під час застудних та вірусних процесів, при кашлі та ангіні;
  • знижує артеріальний тиск;
  • має профілактичну дію при ослабленій імунній системі;
  • позитивно впливає на стінки кровоносних судин, зміцнюючи їх;
  • благотворно діє на систему травлення;
  • допомагає виводити з організму шлаки, солі важких металів та інші шкідливі речовини;
  • є дієтичним продуктом і сприяє схуднення.

Застосування в кулінарії

  • з ягід барбарису готують варення, джеми, десерти та цукерки;
  • застосовують у соках та компотах;
  • використовують як пряність при приготуванні соусів;
  • додають у плов, до шашлику та інших м'ясних страв;
  • застосовується при виготовленні смачного та корисного барбарисового меду.

Калорійність барбарису червоного: 100 г містить 152 ккал.


Ключові слова: продаж барбарису червоного, продам барбарис червоний, Київ, Україна

Відгук