Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Кіноа крупа

Рейтинг:
Виробник: Перу
Вага:

27.00 грн
Немає в наявності

Опис

Кіноа крупа, кінва, квіноа - стрімко набирає популярність злакова рослина, яка вживається в їжу як альтернатива кашам, що вже набридли. Батьківщина "золотих зерен" - Південна Америка, де крупа служила чи не головним продуктом харчування індіанців, анітрохи не поступаючись картоплі та кукурудзі. Кіноа – невеликі зернятка округлої форми з приємним легким маслянистим горіховим смаком. Зустрічається крупа кремового, чорного та червоного кольорів, але цікаво, що колір зерен на їх властивості майже не впливає.  

Кіноа має дивовижний склад: близько 15% білка, який аналогічний молочному та засвоюється організмом дуже швидко, відсутність глютену, що виключає виникнення алергічних реакцій, а також маса корисних речовин: вітаміни А, С, Е, В1, В2, В4, В5, В6 кальцій, магній, калій, фосфор. На смак крупа нейтральна, тому підходить для приготування як солодких страв, так і несолодких. Недарма вважається, що кіноа - ідеальна з усіх боків дієтична крупа. Купити крупу кіноа у Києві та Україні Ви можете, зробивши замовлення в нашому інтернет-магазині.

Фасовка

  • 80 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 100 мл з кришкою;
  • 200 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 250 мл з кришкою;
  • 400 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 500 мл з кришкою;
  • 800 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 1000 мл з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • завдяки високому вмісту клітковини крупа позитивно впливає на травлення;
  • амінокислота лізин сприяє швидкому загоєнню ран та кращому засвоєнню кальцію;
  • знижує рівень холестерину;
  • сприяє зниженню маси тіла;
  • зміцнює організм;
  • виводить з організму токсини та шкідливі речовини;
  • під час годування груддю сприяє виробленню молока;
  • не викликає алергію.

Застосування в кулінарії

  • може використовуватися як гарнір. Варити при цьому кіноа потрібно традиційним способом: промиту крупу засипати в киплячу воду в пропорції 1:2 і варити до готовності;
  • ідеальна для приготування сніданків;
  • поєднується з фруктами, сухофруктами, овочами, м'ясом та рибою;
  • використовується для приготування салатів, запіканок, супів;
  • широко застосовується у вегетаріанстві.

Калорійність крупи кіноа: 100 г містить 368 ккал.


Ключові слова: продаж крупи кіноа, продам крупу кіноа, Київ, Україна

Відгук