Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Коріандр мелений

Рейтинг:
Виробник: Україна
Вага:

14.00 грн
Кількість

Опис

Коріандр мелений - подрібнене насіння кінзи, прянощі родом із Середземномор'я, що посіло почесне місце в азіатській кухні. У свіжому вигляді вся рослина (листя, коріння, плоди) має досить різкий запах, схожий на запах клопів, за що багато кінзу недолюблюють. Однак сушена трава набуває ні з чим не порівнянного теплого, пряного, з легкими анісовими відтінками аромату і смаку. Мелений коріандр додають у хлібобулочні вироби, сири та ковбаси, використовують у домашній консервації. У всьому світі за універсальність та приємний смак ця пряність застосовується нарівні з незамінними чорним перцем та сіллю.

З давніх-давен коріандр вважався важливим лікарським засобом. До його складу входять вітаміни А, С, ефірні олії, жирні кислоти, дубильні речовини, калій, фосфор та інші корисні речовини. Насіння коріандру має болезаспокійливу, антисептичну, відхаркувальну та протизапальну властивості, зміцнює серце і налагоджує роботу органів травлення. Така цінна пряність не може залишатися незатребуваною, а тому ми Вам допоможемо купити коріандр мелений у Києві та в Україні.

Фасовка

  • 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 200 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • зміцнює серцево-судинну систему;
  • порушує апетит і покращує травлення;
  • сприяє очищенню організму від токсинів;
  • має сечогінну дію;
  • позбавляє неприємного запаху з рота;
  • настій насіння допомагає при печії. Для цього потрібно залити 1 ч.л. насіння склянкою окропу і витримати кілька годин у термосі;
  • знімає прояв алергічних реакцій;
  • порошок при зовнішньому застосуванні може служити ранозагоювальним та бактерицидним засобом.

Застосування в кулінарії

  • додається в тісто при виготовленні хліба, пряників, печива, булочок;
  • використовується для ароматизації пива та алкогольних лікерів та настоянок;
  • відмінно підходить до м'ясних виробів: ковбас, котлет, тушкованого м'яса;
  • використовується при виготовленні сирів;
  • надає пряний смак овочевим стравам;
  • ідеально поєднується з горохом, квасолею та іншими бобовими;
  • входить до складу сумішей спецій масалу, аджика, хмелі-сунелі, каррі;
  • виступає як консервант: порошком обсипають свіже м'ясо для збільшення терміну зберігання.

Калорійність коріандру: 100 г містить 298 ккал.


Ключові слова: продаж коріандру меленого, продам коріандр мелений, Київ, Україна

Відгук