Опис
Ягоди Годжі – плоди рослини Lycium Barbarum, яка є кущом розміром близько 90 см. Батьківщиною цієї рослини є далекий Тибет, де чудові плоди називають ягодами щастя або чудо-ягодами. Барбарис Тибету (ще одна назва цього продукту) можна використовувати тільки в сушеному вигляді, так як зрілі плоди при дотику до шкіри викликає опіки, зумовлені окислювальною реакцією. Збирають ягоди Годжі так: кладуть на землю настил і, стрясаючи гілки, обтрушують на нього плоди, потім сушать їх у тіні.
Надзвичайні корисні властивості ягід Годжі, які особливо схвилювали весь світ останнім часом, були відомі мудрецям Тибету вже багато століть тому. У стародавніх написах, накреслених у Китаї за 650 років до нашої ери, згадується барбарис Тибету як цінний лікувальний засіб. Лікарі Тибету були абсолютно праві, хоча і не знали про те, що ягоди Годжі містять 21 мінерал, 18 амінокислот, безліч вітамінів.
У цих плодах містяться унікальні речовини, яких немає в жодному іншому продукті в таких кількостях і пропорціях. Судіть самі: кількість вітаміну С у ягодах Годжі перевищує аналогічне в апельсині у 500 разів; унікальні полісахариди більше не зустрічаються в жодній рослині, відомому на Землі; такого мінералу, як залізо у цих ягодах більше, ніж у шпинаті у 15 разів. Дивовижні плоди мають такі надзвичайні властивості, що ягоди Годжі воістину можна назвати дивом і королем здоров'я. Тепер і у Вас з'явилася чудова можливість купити ягоди Годжі в Києві та в Україні.
Фасовка
- 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 200 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- спалюють жир і нормалізують апетит;
- регулярне вживання (1-2 чайні ложки на день) забезпечує організм усіма необхідними вітамінами;
- є профілактичним засобом від ракових захворювань;
- застосовуються при анемії та цукровому діабеті;
- сприятливо впливають протягом вагітності;
- покращують стан спинного та головного мозку;
- знижують рівень цукру та шкідливого холестерину в крові;
- нормалізують роботу серцево-судинної системи та стабілізують тиск;
- є потужним антиоксидантом.
Застосування в кулінарії
- використовуються самостійно як лікувальний засіб;
- додаються до каш;
- використовуються при приготуванні супів та салатів;
- застосовуються в різних кондитерських виробах та печиві;
- додаються до зеленого чаю.
Калорійність ягід Годжі: 100 г містить 305 ккал.
Ключові слова: продаж ягід Годжі, продам ягоди Годжі, Київ, Україна.