Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Перець червоний горошок Пондічеррі

Рейтинг:
Виробник: В'єтнам
Вага:

48.00 грн
Немає в наявності

Опис

Перець червоний горошок Пондічеррі - мрія шеф-кухарів та гурманів. Ця традиційна південноазіатська спеція з однойменного індійського регіону є ферментованими плодами звичного для нас чорного перцю Píper nígrum. Цікаво, що перець Пондичеррі досить часто плутають із рожевим, який, однак, є пікантними плодами рослини Шинус м'який, далекого родича кешью.

Через складність отримання червоного перцю, його дивовижних смакових якостей, а також слабкої поширеності Пондічеррі вважається унікальним сортом. Для приготування перцю Пондичеррі використовують лише якісні плоди, що повністю дозріли, які змочують у вологій морській солі і висушують на сонці. У процесі ферментації перець втрачає більшу частину вологи і частину піперину, що міститься в ньому, що робить його смак м'якшим і ніжнішим.

Червоний перець дуже теплий і приємний на смак, з вираженими фруктовими відтінками та солоними нотками. Він відмінно поєднується з цитрусовими та свіжим коренем імбиру, що дозволяє створювати неперевершені смакові комбінації. Щоб перець не втрачав свого чудового аромату, зберігати його потрібно в герметично закритій сухій ємності в темному місці. У нашому магазині можна купити перець червоний горошок Пондичеррі у Києві та в Україні, рідкісний і унікальний сорт перцю.

Фасовка

  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 550 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • стимулює апетит;
  • надає антибактеріальну дію;
  • активізує обмін речовин;
  • надає позитивну дію на серцево-судинну систему;
  • не рекомендується вживати перець при гострих стадіях захворювань органів шлунково-кишкового тракту.

Застосування в кулінарії

  • використовується як альтернатива чорному перцю;
  • ідеально поєднується з морепродуктами та рибними стравами, а також зі смаженим м'ясом;
  • приємно відтіняє свіжі овочеві салати;
  • додає незвичайні нотки фруктовим салатам та десертам.

Калорійність перцю червоного Пондічеррі: у 100 г міститься 251 ккал.


Ключові слова: продаж перцю червоного горошку, продам перець червоний горошок, Київ, Україна

Відгук