Опис
Сушені білі гриби… Цей неперевершений аромат ніколи ні з чим не сплутаєш! Білий гриб - найцінніший, поживніший і найсмачніший з усіх видів і знайти його можна практично на всіх континентах планети, крім Австралії. Саме тому існує безліч страв з боровиків: ароматні супи, смажені гриби, каші з грибами, фаршироване грибами м'ясо, зрази з грибами, пироги з грибною начинкою. Благородні білі сушені гриби порівнюють з м'ясом за кількістю білка, що міститься в них, і амінокислот, що засвоюються майже повністю. Так, цей продукт життєво важливий для вегетаріанців, оскільки може компенсувати нестачу корисних речовин через відмову від м'яса.
Використовуючи білі гриби у сухому вигляді для приготування страв, потрібно пам'ятати одну особливість. Так як сушені гриби гігроскопічні і схильні до появи комах, зберігати їх потрібно в сухому місці в “дихаючій”, краще паперовій тарі. У нашому магазині Ви можетекупити Гриби Білі різані сушені у Києві та Україні, а також інші кулінарні добавки.
Спосіб приготування:
- Замочити необхідну кількість грибів у холодній воді або молоці (воно пом'якшить грибний смак).
- Мінімум через 1 годину після замочування ретельно промити гриби у проточній воді.
- Перекласти гриби в каструлю, залити чистою водою, довести до кипіння, після чого варити 20 хвилин на маленькому вогні.
- Зварені гриби можна використовувати для приготування різних страв, а на бульйоні можна зварити суп або ароматну кашу.
Фасовка
- 15 г - фабрична упаковка;
- 50 г - фабрична упаковка;
- 80 г - фабрична упаковка - пластикова банка.
Корисні властивості
- багаті каротином, вітамінами D, C, B1;
- містять велику кількість білка;
- мають у своєму складі рибофлавін, який відповідає за добрий стан шкіри, волосся та нігтів;
- стимулюють травлення та покращують обмін речовин;
- корисні при атеросклерозі;
- ефективні при занепаді сил;
- використовуються при лікуванні туберкульозу;
- мають протипухлинні властивості;
- не рекомендується вживати гриби дітям та людям з порушенням роботи органів травлення через складність засвоєння продукту організмом.
Застосування в кулінарії
- у подрібненому вигляді можуть використовуватися як приправа для надання грибного аромату стравам;
- використовуються для приготування перших страв: бульйонів та супів;
- відмінно доповнюють гарніри з круп або овочів. Наприклад, білі гриби, обсмажені на вершковому маслі з цибулею, чудово поєднуються з гречаною кашею;
- входять до складу салатів;
- можуть бути основою соусів та підлив або використовуватися для надання приємного грибного аромату;
- використовуються як начинка для пирогів і зраз, а також для фарширування м'яса, овочів, дичини.
Калорійність грибів білих різаних сушених: у 100 г міститься 152 ккал.
Ключові слова: продаж грибів білих різаних сушених, продам гриби білі різані сушені, Київ, Україна