Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Морква сушена різана

Рейтинг:
Виробник: Китай
Вага:

25.00 грн
Немає в наявності

Опис

Морква сушена різана - дуже корисний і потрібний для будь-якої справжньої господині продукт. Плануєте на природу чи в похід? Візьміть із собою сушені овочі: моркву, картоплю, буряк, цибулю. Вони дуже легкі, займають мало місця, зате допоможуть Вам приготувати чудовий обід чи вечерю. Забули купити моркву для борщу? Нехай сушена завжди стоїть на полиці зі спеціями.
Для сушіння моркви коренеплоди чистять, ріжуть на дрібні шматочки та висушують у духових шафах, дотримуючись правильного температурного режиму. Завдяки цьому сушена морква зберігає колір, запах, аромат та властивості свіжого овочу. Морква - головне джерело вітаміну А, яке так необхідне для зору, шкіри, волосся, кісток і хорошого травлення. Крім нього морква багата вітамінами С, Е, РР, К, магній, калій, йод, мідь, фтор, хром, цинк, є в ній клітковина та вуглеводи.
Сушена морква має величезну сферу застосування в кулінарії: її додають і в перші страви, і десерти роблять. Перед вживанням її можна відновити, замочивши у питній воді кімнатної температури на 30-60 хвилин. Ми пропонуємо Вам купити моркву сушену різану в Києві та в Україні.

Фасовка

  • 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 140 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 270 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 450 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • використовується для профілактики та лікування авітамінозу та гіповітамінозу;
  • допомагає в лікуванні пухлин;
  • зміцнює серцево-судинну систему;
  • позитивно впливає на стан зору та шкірних покривів;
  • має антимікробні властивості;
  • використовується для лікування хвороб нирок.

Застосування в кулінарії

  • використовується для приготування бульйонів, супів, борщів та інших перших страв;
  • додається до овочевого або м'ясного рагу;
  • підходить для приготування овочевої піджарки;
  • може додаватися в соуси та підливи;
  • часто входить до складу кондитерських виробів.

Калорійність моркви сушеної: у 100 г міститься 221 ккал.


Ключові слова: продаж моркви сушеної різаної, продам моркву сушену різану, Київ, Україна

Відгук