Бобові
Купити бобові в інтернет-магазині nuts.kiev.ua
Багато хто не знає, наскільки необхідні для правильної роботи організму ті чи інші продукти. Так і з бобовими. Це дуже корисні та поживні продукти, багаті білками, вуглеводами, крохмалями, вітамінами та мінералами. Вони позитивно впливають на мікрофлору кишечника та роботу всієї травної системи. Для вегетаріанців купити бобові та вживати їх у їжу – чи не єдина можливість отримати правильні речовини, які є в м'ясі. А варіантів їхнього приготування існує дуже багато. Це і салати, і супи, і гарніри, і начинки для пирогів, млинців і навіть десерти. З бобових здавна в нашій країні в їжу вживають горох і квасолю, але в останні роки заслужене кохання почали отримувати і сочевиця, нут, маш.
Нут, турецький горох – дієтичний продукт, символ східної кухні. Це головна складова ізраїльського хумусу та арабської фалафелі, смачний гарнір та чудова добавка до страв. Нут смажать, варять, солять, консервують та пророщують. Він знижує холестерин, збільшує імунітет, зміцнює кістки. Оскільки нут містить багато білка, він є важливим елементом вегетаріанської кухні.
Маш – досить рідкісний у нас бобовий продукт, але популярний у країнах Азії. За смаком він нагадує квасолю з горіховим смаком. Зазвичай маш вживають у вареному вигляді, але використовують його і для приготування плову, желе, локшини. В Індії з машу роблять національну страву – пасту дхал, яка, у свою чергу, є компонентом десертів, млинців, морозива, різноманітних начинок.
Сочевиця теж дуже смачний і корисний продукт. Розрізняють кілька видів сочевиці: червону, коричневу, зелену, жовту, чорну. Червона сочевиця дуже добре розварюється, тому її зазвичай використовують для приготування пюре і деяких супів. Коричнева сочевиця має приємний горіховий аромат і додається до запіканок, супів і м'яса. Зелена сочевиця – недозрілі плоди, вона пружна та добре тримає форму. Жовта сочевиця – відшліфована зелена, має грибний аромат і ідеальна для рагу, пюре, каш та супів. Чорна сочевиця особлива, вариться швидко і смачно в будь-якому вигляді - смаженому, вареному, тушкованому, як начинка. Головна особливість сочевиці полягає в тому, що вона не викликає порушення травлення та здуття живота. Також сочевиця є екологічно чистим продуктом, оскільки вона не накопичує шкідливі речовини з навколишнього середовища.
Якою б істотною не була користь бобових, відома і зворотна сторона. Це досить важкі для травлення продукти, які можуть спричинити газоутворення та метеоризм. Особливо відчують цей ефект люди з дисбактеріозом та виразками. Втім, всі сорти сочевиці абсолютно безпечні в цьому сенсі продукти. Але якщо Ви схильні до прояву побічних дій бобових, використовуйте їх у невеликих кількостях як добавку до основної їжі. Так Ви отримаєте і користь, і уникнете наслідків. Ми пропонуємо купити бобові в Києві та в Україні для себе і своєї сім'ї.
Інтернет-магазин nuts.kiev.ua займається продажем бобових оптом та в роздріб у Києві та в Україні.