Опис
Булгур великий (або як його ще називають на Сході - пилавік) - знайома кожному пшениця твердих сортів, оброблена особливим способом: пропарена, відшліфована та подрібнена на великі частинки. Родом ця крупа зі Сходу, де їй замінюють рис у плові, додають у салати та супи. Приготування такої крупи займає лише 10-15 хвилин, а в результаті виходить розсипчаста і ароматна страва. До речі, перед приготуванням булгур бажано злегка обсмажити на вершковому маслі: так він набуде приємного горіхового смаку та запаху.
На відміну від макаронних виробів (яким, власне, є і булгур), ця крупа дуже корисна і сподобається навіть тим, хто дотримується дієти і худне. У булгурі містяться складні вуглеводи, які довше засвоюються і не шкодять фігурі, зберігаються вітаміни та мікроелементи, ненасичені жирні кислоти та клітковина. Ми пропонуємо Вам купити булгур великий в Києві та в Україні, корисну і дуже смачну крупу.
Фасовка
- 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- містить вітаміни групи В, А, Е, К, РР;
- покращує травлення;
- прискорює розщеплення жирів;
- знижує рівень цукру в крові;
- зміцнює стінки судин;
- позитивно впливає на нервову систему;
- дуже поживний та швидко насичує організм.
Застосування в кулінарії
- може використовуватися як самостійний гарнір;
- є основним інгредієнтом турецького плову та “супу наречених”;
- може замінювати рис у будь-яких стравах: м'ясних тефтелях, овочевих сумішах, супах;
- поєднується як зі свіжими, так і з тушкованими овочами;
- може використовуватися для приготування солодких каш із сухофруктами та десертами.
Калорійність булгуру великого: у 100 г міститься 342 ккал.
Ключові слова: продаж булгуру великого, продам булгур великий, Київ, Україна