Опис
Ламінарія, Морська капуста - сушена бура морська водорость, найдавніша рослина нашої планети, про користь якої чув, напевно, кожен. Завдяки чудовому складу ламінарія знайшла застосування і в кулінарії, і в медицині, і дієтичному харчуванні, і в косметології. Так, ламінарія є лідером серед продуктів за вмістом йоду – у 100 г водоростей міститься від 200 до 400 мг йоду. Крім того, у морській капусті є залізо, марганець, калій, кальцій, фосфор, натрій, вітамін С, РР, А, В1, В6 та В9. У сушеній морській капусті у великій кількості містяться альгінати, що є природними сорбентами, що збирають і виводять з організму токсини і важкі метали.
Морська капуста при висушуванні не втрачає своїх властивостей і в такому вигляді добре зберігається. Її можна вживати як дієтичну добавку до їжі, додавати в супи та рагу, готувати на її основі салати, додавати в хліб, а в меленому вигляді – використовувати як пряність. Морська капуста має низьку калорійність і багата на клітковину, а тому вона допомагає швидко боротися з почуттям голоду, забезпечуючи при цьому організм корисними речовинами. Якщо ви хочете зміцнити своє здоров'я, ми рекомендуємо купити ламінарію, морську капусту сушену у Києві та Україні, а також інші корисні натуральні добавки.
Фасовка
- 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 80 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 500 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- є багатим джерелом йоду та поліненасичених жирних кислот;
- запобігає виникненню злоякісних захворювань;
- надає легку проносну дію;
- сприяє очищенню організму від токсинів;
- нормалізує роботу кишечника;
- покращує метаболізм і сприяє схуднення;
- запобігає розвитку атеросклерозу;
- зміцнює імунітет;
- надає омолоджуючу дію;
- при зовнішньому застосуванні покращує стан шкіри та волосся;
- не рекомендується вживати при вагітності, непереносимості йоду, гострих захворюваннях нирок та ШКТ.
Застосування в кулінарії
Перед використанням ламінарії для приготування страв водорості необхідно залити теплою водою на півгодини (або на час, вказаний у рецепті), а потім ретельно промити в проточній воді, щоб позбавитися піску. Так водорості будуть відновлені майже до вихідного стану та збільшаться в обсязі до 7 разів;
- може вживатися як у сирому (відновленому) вигляді, так і у вареному;
- використовується для приготування салатів, у тому числі маринованих;
- може служити інгредієнтом супів та бульйонів;
- може входити до складу хлібобулочних виробів та десертів;
- у подрібненому вигляді може використовуватися як приправа та дієтична добавка.
Калорійність ламінарії сушеної: у 100 г міститься 298 ккал.
Ключові слова: продаж ламінарії сушеної, продам ламінарію сушену, Київ, Україна