Опис
Брусниця сушена - благородна дика лісова ягода, яку збирають восени в екологічно чистих лісах України та висушують, зберігаючи всі цінні властивості. Ягоди, багаті антиоксидантами, органічними кислотами, мінеральними солями, дубильними речовинами, танінами, природними цукрами, флавоноїдами і вітамінами протягом багатьох років широко використовуються для зміцнення імунітету і лікування різних захворювань, від застуди до ревматизму. Ягідні маски із сушеної брусниці тонізують та омолоджують шкіру, захищають її від старіння та від появи зморшок.
Сушена брусниця стане паличкою-виручалочкою у зимово-весняний період, коли запаси свіжих фруктів уже закінчилися, а нові ще не з'явилися. Особливо корисна сушена брусниця людям у віці, з ослабленим імунітетом та хронічною втомою. Вона не тільки підвищить захисні сили, а й допоможе приготувати найсмачніші напої та страви. Так, з брусниці можна зробити чудовий освіжаючий морс, ароматний вітамінний чай або навіть оригінальний соус до м'ясних страв та сирів. У нашому інтернет-магазині Ви завжди можете купити брусницю сушену у Києві та в Україні, а також багато інших сушені фрукти та сушені ягоди.
Фасовка
- 70 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 250 мл з кришкою;
- 140 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 500 мл з кришкою;
- 250 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю 1000 мл з кришкою;
- 500 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- є антиоксидантом;
- зміцнює організм у період хвороб;
- відновлює брак вітамінів;
- надає легку проносну дію;
- знижує кров'яний тиск;
- має сечогінну дію;
- є протицинготним засобом;
- рекомендується вживати при гастритах зі зниженою кислотністю;
- сприяє виведенню з організму важких металів та токсинів;
- використовується при лікуванні захворювань нирок;
- розріджує кров;
- не рекомендується вживати при підвищеній кислотності, виразці шлунка, а також після операцій.
Застосування в кулінарії
- ідеально підходить для приготування чаю, морсу, компоту та відвару;
- може додаватися до начинок для пирогів, їли сушені ягоди попередньо помити і залити теплою водою на 10 хвилин;
- використовується для приготування соусів.
Калорійність брусниці сушеної: у 100 г міститься 314 ккал.
Ключові слова: продаж брусниці сушеної, продам брусницю сушену, Київ, Україна