Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Розмарин

Рейтинг:
Виробник: Єгипет
Вага:

17.00 грн
Кількість

Опис

Розмарин - вічнозелений чагарник родом із Середземномор'я, який широко використовується як спеція в італійській, французькій, грецькій кухнях. Листочки - голочки, які і є запашною пряністю, мають особливий хвойно-цитрусовий аромат з нотками камфори. Це одна з найсильніших і найяскравіших трав, тому зловживати їй не рекомендується, та й поєднувати з іншими спеціями потрібно з акуратністю. Але у м'ясних стравах, маринадах, томатних соусах, стравах з картоплі та з м'якими сирами розмарин неймовірний!

Незамінна та його участь у народній медицині. Так, аромат розмарину сприяє розслабленню, зняттю стресу, тонізує та зміцнює нервову систему, тому для отримання потрібного ефекту можна кинути гілочку або дрібку розмарину у ванну. Відвари та чаї з ним допомагають при метеоризмі та проблемах із травленням. А в парфумерній та фармацевтичній промисловості використовується також ефірна олія розмарину. У нашому магазині Ви можете купити розмарин у Києві та в Україні, запашний і пряний.

Фасовка

  • 25 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 65 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 130 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 230 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 500 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • позитивно впливає на нервову систему, допомагає боротися з депресією, стресами, неврозами;
  • ефективний при порушеннях травлення та здуття;
  • має жовчогінну дію;
  • діє як тонізуючий засіб, розширює судини;
  • полоскання відваром допомагає при інфекціях ротової порожнини, ангінах та простудних захворюваннях;
  • відвар та ефірну олію додають у косметичні маски для покращення стану шкіри та росту волосся.

Застосування в кулінарії

  • додається для ароматизації оливкової олії, оцту, солі;
  • використовується для приготування маринадів та соусів;
  • відмінно поєднується з м'ясом, птахом, дичиною;
  • надає приголомшливий аромат грибам, картоплі, стравам з капусти та баклажанів, м'яким сирам;
  • додається в тісто для приготування ароматного хліба, печива, пирогів, булочок, а також начинки;
  • може використовуватися для ароматизації десертів, наприклад морозива;
  • невелику кількість розмарину можна додати в пунш, домашні пряні настоянки, лікери, коктейлі;
  • поєднується з майораном, орегано, чорним перцем, чебрецем, петрушкою;
  • перебиває смак та запах лаврового листя.

Калорійність розмарину: 100 г містить 331 ккал.


Ключові слова: продаж розмарину, продам розмарин, Київ, Україна

Відгук