Опис
Чорнослив – це добре нам відомі сухофрукти, які є висушеними плодами чорної сливи. Цей продукт є джерелом різних корисних речовин. Велика кількість клітковини сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт, наявність солей калію сприяє лікуванню гіпертонії та інших захворювань серцево-судинної системи, вітамін А покращує зір. Крім того, цей сухофрукт знімає втому та підвищує працездатність, піднімає апетит, нормалізує обмін речовин в організмі, покращує розумову діяльність і, що важливо для чоловіків, підвищує потенцію. А ось жінкам буде цікаво знати про те, що чорнослив має омолоджуючі властивості і застосовується як профілактика онкологічних захворювань.
Важливо врахувати, що не рекомендується вживання чорносливу при цукровому діабеті, ожирінні та для матерів-годувальниць.
У кулінарії дані сухофрукти застосовуються дуже широко – всім відомі такі рецепти, як салат з чорносливом, курка з чорносливом, чорнослив з горіхами, у тому числі чорнослив з волоським горіхом, м'ясо з чорносливом та багато інших. Щоб чорнослив максимально довго не втрачав своїх чудових смакових якостей і властивостей, зберігайте його в темному сухому місці при температурі +2...+10°C. У вас є чудова можливість спробувати ці чудові сухофрукти, для чого потрібно купити чорнослив у Києві та в Україні.
Фасовка
- 150 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю з кришкою;
- 300 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю з кришкою;
- 650 г - пластикова банка для харчових продуктів ємністю з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- містить велику кількість заліза, завдяки чому корисний при авітамінозах та анемії;
- приносить користь шлунково-кишковому тракту;
- має антибактеріальні властивості, позитивно діє на мікрофлору порожнини рота;
- діє як ефективний засіб при серцево-судинних захворюваннях, сприяє нормалізації кров'яного тиску та нормалізує обмін речовин;
- корисний при захворюваннях нирок, печінки та атеросклерозі;
- завдяки високій концентрації вітаміну А покращує зір;
- має тонізуючі властивості, покращує працездатність, допомагає подолати депресію;
- діє як сечогінний засіб, сприяє виділенню жовчі з організму.
Застосування в кулінарії
- є незамінним інгредієнтом при приготуванні компотів та узвару;
- додається в м'ясні страви та плов;
- застосовується в різних салатах та рибних стравах;
- вживається як самостійна страва так і з горіхами;
- використовується в супах, зокрема в борщі з чорносливом;
- додається до цукерок та кондитерських виробів.
Калорійність чорносливу в'яленого без кісточки: у 100 г міститься 231 ккал.
Ключові слова: продаж чорносливу, продам чорнослив, Київ, Україна