Опис
Паприка червона різана – особлива приправа, виготовлена із стиглого з невеликою гостротою (солодкого) стручкового м'ясистого перцю. Дрібно нарізані шматочки дозволяють повністю відчути всю красу паприки. Ця спеція, дуже популярна в кухнях Угорщини, Марокко, Індії, Іспанії, Мексики, надає їжі гарний червоний відтінок, м'який та тонкий аромат і смак. Так як паприка виготовляється з перців з різним вмістом капсаїцину, який відповідає за гостроту, вона може бути дуже солодкою з легким відтінком гіркоти, а може бути досить пекучою.
Паприка чудово поєднується зі стравами зі свинини, птиці, риби, а також з овочами, сиром, яйцями, сиром, морепродуктами. Без неї неможливо приготувати класичний мадярський Бограч і перкельт, іспанський чорис, марокканський кус-кус, а сучасні господині додають паприку навіть у борщ. Ми пропонуємо Вам купити паприку червону різану у Києві та Україні зі швидкою доставкою додому або в офіс.
Фасовка
- 40 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 100 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 200 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- підвищує апетит;
- покращує травлення;
- позитивно впливає на кровоносну систему;
- запобігає появі тромбів;
- підвищує імунітет;
- покращує потенцію;
- протипоказана при хворобах серця, виразках шлунка та кишечника, гострих захворюваннях печінки та підшлункової, безсонні.
Застосування в кулінарії
- додається до різноманітних м'ясних, рибних, овочевих страв;
- поєднується з сирами та сиром;
- часто входить до складу соусів;
- може бути компонентом приправ, сумішей спецій;
- використовується як барвник.
Калорійність паприки червоної різаної: у 100 г міститься 282 ккал.
Ключові слова: продаж паприки червоної різаної, продам паприку червону різану, Київ, Україна