Опис
Часник - важливий і популярний у кухнях різних країн, і особливо в азіатській та українській. Напевно, немає людей, які б не скуштували ароматні пампушки до борщу, сало з часником чи холодець. У сирому вигляді часник надає стравам пекучості та характерного аромату, а після термічної обробки гострота пропадає, але залишається легкий і приємний смак. Використовується в кулінарії як спеція і часник мелений, висушений і ретельно подрібнений (фракція 100х200). Часниковий порошок легко замінює свіжий продукт, при цьому не залишає сильного смаку і запаху від рук при приготуванні. Для того, щоб не зіпсувати їм їжу, порошок слід додавати за кілька хвилин до готовності або навіть до подачі. Як і всі природні спеції, часник мелений - чудовий лікарський засіб. Він є відмінним антиоксидантом, збуджує апетит, покращує травлення та має антимікробні властивості. А ще в давнину вірили в магічні властивості часникових головок. Вважалося, що вони відлякують вампірів, відьом і злих духів, позбавляють нічних кошмарів, приносять успіх і захищають від поранень. У нашому магазині Ви можете купити часник мелений у Києві та в Україні - смачну спецію, корисні ліки та магічний талісман.
Фасовка
- 55 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 550 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- діє як антибіотик;
- підвищує апетит;
- покращує процес травлення;
- зміцнює імунітет;
- має антимікробні властивості;
- запобігає розвитку атеросклерозу;
- зміцнює стінки кровоносних судин;
- протираковий засіб;
- пригнічує процеси бродіння в кишечнику та шлунку;
- ефективний антигельмінтний засіб.
Застосування в кулінарії
- використовується для надання страв особливого смаку та аромату;
- додається при смаженні м'яса, приготуванні ковбас, холодців, фаршів;
- може додаватися до несолодких хлібобулочних виробів;
- входить до складу соусів, приправ, сумішей спецій, салатних заправок;
- відмінно підходить до баранини та морепродуктів (крім риби);
- як пряність додається до соління та консервації;
- використовується в маринадах для м'яса;
- додавати в блюдо часник слід за 5 хвилин до готовності, а м'ясо натирати часником та іншими спеціями для маринування.
Калорійність часнику меленого: в 100 г міститься 318 ккал.
Ключові слова: продаж часнику меленого, продам часник мелений, Київ, Україна