Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Гвоздика мелена

Рейтинг:
Виробник: Мадагаскар
Вага:

49.00 грн
Немає в наявності

Опис

Гвоздика мелена - висушені та подрібнені на порошок бутони тропічного гвоздикового дерева. Це популярна у всьому світі спеція, яка має пекучий смак та сильний пряний аромат. Але треба врахувати, що через високий вміст ефірних олій та їх летючості, мелена гвоздика, на відміну від цілої, швидше втрачає аромат та властивості.
Гвоздика може використовуватися самостійно, а також у суміші з іншими спеціями. Найчастіше її додають у м'ясні, грибні, овочеві та фруктові маринади, соуси та здобу, вона відмінно поєднується зі стравами з рису. Класти гвоздику слід за 3-5 хвилин до готовності страви, оскільки чим довше спеція нагрівається, тим жорсткішим і насиченішим стає її аромат і сильніше гіркота. Крім використання в кулінарії, гвоздика широко поширена в рецептах народної медицини і входить до складу офіційних ліків. Так, вона допомагає при здутті живота та нетравленні, при захворюваннях дихальних органів та застуді, при проблемах з яснами та зубного болю. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити гвоздику мелену у Києві та в Україні, свіжу, запашну, зі швидкою доставкою.

Фасовка

  • 55 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 130 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 270 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • має антисептичну властивість;
  • ефективна при лікуванні здуття, нетравлення, проносу, блювання та інших проблем із ШКТ;
  • використовується в стоматології для зняття зубного болю та запалень;
  • полегшує дихання при захворюваннях органів дихання;
  • позитивно впливає на кровообіг;
  • ефірне масло використовується в косметології;
  • протипоказана при індивідуальній непереносимості, виразкових захворюваннях, гіпертонії, а також не рекомендується дітям віком до 2 років.

Використання в кулінарії

  • застосовується для приготування різноманітних маринадів;
  • використовується для ароматизації кондитерських та хлібобулочних виробів;
  • додається в соуси, підливи, муси;
  • використовується при смаженні м'яса та овочів;
  • входить до складу пряних напоїв, лікерів, настоянок.

Калорійність гвоздики меленої: 100 г містить 274 ккал.


Ключові слова: продаж гвоздики меленої, продам гвоздику мелену, Київ, Україна

Відгук