Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Бадьян ламаний

Рейтинг:
Виробник: В'єтнам
Вага:

13.00 грн
Кількість

Опис

Бадьян ламаний - шматочки плодів вічнозеленого тропічного дерева сімейства Лимонникові, що мають гарну форму зірки. За вражаючу схожість аромату та смаку зі звичайним анісом бадьян у народі назвали Аніс зірчастий, хоча крім схожих властивостей ці прянощі нічого не пов'язують. Бадьян має сильний, але приємний освіжаючий, трохи солодкуватий запах з легкою гіркуватістю і насолодою в смаку. Ця пряність чудово доповнює алкогольні лікери та настоянки, додають її до кондитерських виробів, особливо, у різдвяні кекси, і навіть у варення. А ось у країнах Азії шматочки бадяну додають до страв з м'яса та птиці, в соуси та супи, домагаючись отримання легкого пікантного смаку.

Ця яскрава пряність широко вживається в медичних та косметичних цілях, а також у парфумерній промисловості. Бадьян рекомендують використовувати при проблемах з газоутворенням, додавати в чай при застуді і потроху додавати в їжу мам, що годують, для поліпшення лактації. Ця пряність - прості і приємні ліки, які завжди під рукою. Ми пропонуємо купити бадьян ламаний у Києві та в Україні за відмінною ціною та швидкою доставкою.

Фасовка

  • 25 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 70 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 280 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • містить ефірні олії, таніни, смоли;
  • має загальнозміцнюючі властивості;
  • покращує травлення;
  • допомагає при кашлі та застудних захворюваннях;
  • сприяє поліпшенню лактації у жінок, що годують;
  • ефективний при коліках.

Застосування в кулінарії

  • порошок додається в тісто при виготовленні кондитерських виробів спочатку замішування тіста;
  • використовується в східній кухні для пом'якшення м'яса та ароматизації страв з м'яса та птиці;
  • є важливим інгредієнтом гарячих зимових напоїв - глінтвейну та грогу;
  • відмінно поєднується з іншими спеціями - гвоздикою, імбиром, фенхелем, чорним перцем, корицею;
  • не рекомендується додавати до рибних страв;
  • використовується для приготування чаю та напоїв на його основі.

Калорійність бадьяну: 100 г містить 337 ккал.


Ключові слова: продаж ломаного бадьяну, продам ламаний бадьян, Київ, Україна 

Відгук