Опис
Бадьян ламаний - шматочки плодів вічнозеленого тропічного дерева сімейства Лимонникові, що мають гарну форму зірки. За вражаючу схожість аромату та смаку зі звичайним анісом бадьян у народі назвали Аніс зірчастий, хоча крім схожих властивостей ці прянощі нічого не пов'язують. Бадьян має сильний, але приємний освіжаючий, трохи солодкуватий запах з легкою гіркуватістю і насолодою в смаку. Ця пряність чудово доповнює алкогольні лікери та настоянки, додають її до кондитерських виробів, особливо, у різдвяні кекси, і навіть у варення. А ось у країнах Азії шматочки бадяну додають до страв з м'яса та птиці, в соуси та супи, домагаючись отримання легкого пікантного смаку.
Ця яскрава пряність широко вживається в медичних та косметичних цілях, а також у парфумерній промисловості. Бадьян рекомендують використовувати при проблемах з газоутворенням, додавати в чай при застуді і потроху додавати в їжу мам, що годують, для поліпшення лактації. Ця пряність - прості і приємні ліки, які завжди під рукою. Ми пропонуємо купити бадьян ламаний у Києві та в Україні за відмінною ціною та швидкою доставкою.
Фасовка
- 25 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 70 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 150 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 280 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- містить ефірні олії, таніни, смоли;
- має загальнозміцнюючі властивості;
- покращує травлення;
- допомагає при кашлі та застудних захворюваннях;
- сприяє поліпшенню лактації у жінок, що годують;
- ефективний при коліках.
Застосування в кулінарії
- порошок додається в тісто при виготовленні кондитерських виробів спочатку замішування тіста;
- використовується в східній кухні для пом'якшення м'яса та ароматизації страв з м'яса та птиці;
- є важливим інгредієнтом гарячих зимових напоїв - глінтвейну та грогу;
- відмінно поєднується з іншими спеціями - гвоздикою, імбиром, фенхелем, чорним перцем, корицею;
- не рекомендується додавати до рибних страв;
- використовується для приготування чаю та напоїв на його основі.
Калорійність бадьяну: 100 г містить 337 ккал.
Ключові слова: продаж ломаного бадьяну, продам ламаний бадьян, Київ, Україна