Опис
Кориця Касія палички - стародавня пряність, відома з дуже давніх часів. Вона користувалася популярністю ще за єгипетських фараонів і давньокитайських династій. Отримують цю спецію з коричневих дерев, які ростуть в Індії та на Цейлоні. З цих дерев спеціальними ножами знімають тонкі шари кори і залишають висушуватись у тіні. У процесі висихання пластини кори згортаються в трубочки і набувають золотаво-коричневого відтінку. Потрібно відрізняти цейлонську корицю від китайської. Остання виходить тільки з 8-10 літніх дерев, трубочки товстіші і на смак китайська кориця більш пекуча і в'яжуча. Пряність із Цейлону має більш ніжний аромат, розбавлений фруктовий відтінок.
До складу паличок кориці входить безліч корисних речовин та мікроелементів: вітаміни С та Е, пантотенова кислота, піридоксин, вуглеводи, насичені жирні кислоти, марганець, залізо та цинк. Паличку кориці використовують не тільки як прянощі, але і як лікувальний засіб, оскільки вона допомагає вилікуватися від багатьох хвороб. З її допомогою роблять різні відвари, чаї та навіть додають у вино, яке вживають як профілактичний засіб. Тепер і Ви можете купити палички кориці касія cassia у Києві та в Україні.
Фасовка
- 35 г (~7-10 шт.)- пластикова банка ємністю 100 мл для харчових продуктів з кришкою;
- 150 г (~30-35 шт.) - пластикова банка банку ємністю 500 мл для харчових продуктів з кришкою;
- 350 г - пластикова банка банку ємністю 1000 мл для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою на блискавці замок.
Корисні властивості
- запобігає розвитку діабету, стабілізує рівень цукру в крові та допомагає організму реагувати на інсулін;
- сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт;
- покращує систему кровообігу в цілому та позитивно впливає на роботу мозку;
- надає тонусу організму;
- використовується як антисептик;
- послаблює зубний біль;
- є жарознижувальним засобом;
- екстракт кориці на спирті здатний знищити навіть туберкульозну паличку;
- допомагає при лікуванні депресій та стимулює розумову діяльність.
Застосування в кулінарії
- додає незабутній смак солодким стравам і додається до десертів, кондитерських виробів та випічки;
- додається до напоїв, наприклад до чаю;
- є незамінною добавкою до кави;
- додається у фруктові салати та супи;
- застосовується для приготування сирних виробів;
- додається як ароматизатор у варення;
- застосовується в меленому вигляді як добавка до суміші спецій і для виготовлення соусів.
Калорійність паличок кориці: в 100 г міститься 247 ккал.
Ключові слова: продаж паличок кориці, продам палички кориці, Київ, Україна