Опис
Насіння Чіа - стало останнім часом популярною здоровою їжею, дякувати за яку потрібно стародавні американські цивілізації - майя, інки, ацтеки. Протягом багатьох століть насіння шавлії іспанської (а це саме вони і є) були практично основою щоденного раціону місцевого населення, яка надавала витривалість і сили воїнам на полюванні. Проте, чергова жорстока війна та знищення племен змусили на 500 років забути про існування чудодійного насіння. І лише нещодавно, знову засадивши плантації рідкісними залишками рослин, весь світ дізнався про унікальні властивості маленького, ніжного, з легким горіховим смаком, насіння.
Насіння чиа - багате джерело незамінних жирних кислот Омега 3 і 6, клітковини, вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. Вони допомагають налагодити травлення, зміцнити серцево-судинну систему, знизити тиск, позбутися алергії та покращити загальний стан організму. А ось спосіб застосування насіння шавлії залежить тільки від Вас. Рельєфні чорні та сірі зернятка додають у звичайну їжу, салати, смузі, напої, сир і йогурт. Вони мають цікаву властивість: при змішуванні з рідкими продуктами, в залежності від кількості, можна легко отримати кисіль, желе або навіть холодець. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити насіння чіа в Києві та в Україні та забезпечити організм важливими речовинами.
Фасовка
- 50 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 130 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 250 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 600 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- сприяє витривалості, надають енергії;
- покращує здоров'я серця;
- містить велику кількість кальцію;
- запобігає утворенню тромбів;
- використовується для профілактики простудних захворювань;
- знижує рівень холестерину та цукру в крові;
- застосовується при онкологічних захворюваннях;
- надає омолоджуючу дію;
- допомагає нормалізувати роботу ШКТ;
- сприяє зниженню маси тіла;
- допомагає при сильних алергічних реакціях;
- дуже поживне;
- не рекомендується вживати під час лікування у стоматолога, під час вагітності, при гіпотонії, діареї та під час прийому антикоагулянтів.
Застосування в кулінарії
- використовується як корисна добавка в салати, соуси;
- використовується для приготування мусів, десертів, желе завдяки желюючим властивостям;
- може додаватися до напоїв, енергетичних коктейлів, фруктових соків;
- одною столовою ложкою насіння можна замінити одне яйце під час приготування страв;
- додає до кондитерських та хлібобулочних виробів;
- подрібнене на борошно насіння може використовуватися як основа для випічки;
- може використовуватися як кляр для обсмажування продуктів.
Калорійність насіння чиа: у 100 г міститься 486 ккал.
Ключові слова: продаж насіння чіа, продам насіння чіа, Київ, Україна