Опис
Сочевиця червона (єгипетська) – дуже корисний бобовий продукт, джерело білків та важливий елемент здорового та дієтичного харчування. Будь-яка сочевиця позитивно впливає на організм, але червона очищена від захисної оболонки, а тому ще й швидко готується, достатньо хвилин 10. Вона швидко розварюється, перетворюючись на пюре, і для отримання цілих зерен потрібно уважно стежити за процесом. Як і інші сорти, червона сочевиця має приємний горіховий смак, але має незвичайний яскравий колір, що, без сумніву, послужить додатковою прикрасою страви. З такої сочевиці виходять смачні супи, пюре, овочеві рагу, салати, запіканки. Вона добре поєднується із часником, зеленню, м'ясом птиці.
Червона сочевиця містить багато білка та клітковини, які швидко і надовго насичують організм, позбавляючи почуття голоду. Тому сочевицю часто використовують у своєму меню ті, хто намагається позбутися зайвої ваги. Оскільки в цінних зернах є вітаміни, мікро- і макроелементи, амінокислоти, організм не буде позбавлений важливих речовин. Купити сочевицю червону у Києві та Україні можна в нашому інтернет-магазині, де Ви отримаєте тільки свіжі добірні зерна.
Фасовка
- 450 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 850 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- містить велику кількість легкозасвоюваного білка (майже 24%), що особливо необхідно для вегетаріанців;
- сприяє зниженню холестерину;
- є джерелом магнію та фолієвої кислоти, які необхідні для правильної роботи серця;
- піднімає сили та збільшує заряд енергії;
- підвищує імунітет;
- стабілізує рівень цукру в крові;
- містить велику кількість волокон, що сприяє нормалізації травлення;
- корисна вагітним, оскільки забезпечує плід життєво необхідними речовинами;
- сприяє зниженню маси тіла;
- діє як антидепресант;
- покращує стан шкіри, продовжує молодість.
Застосування в кулінарії
- використовується для приготування гарнірів, рагу, супів, пюре, котлет, паштетів, млинців, начинок для пирогів;
- може застосовуватися для приготування корисних солодощів;
- для вегетаріанців та постять може замінити м'ясо.
Калорійність сочевиці червоної: у 100 г міститься 284 ккал.
Ключові слова: продаж сочевиці червоної, продам сочевицю червону, Київ, Україна