Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Сочевиця червона

Рейтинг:
Виробник: Туреччина
Вага:

52.00 грн
Кількість

Опис

Сочевиця червона (єгипетська) – дуже корисний бобовий продукт, джерело білків та важливий елемент здорового та дієтичного харчування. Будь-яка сочевиця позитивно впливає на організм, але червона очищена від захисної оболонки, а тому ще й швидко готується, достатньо хвилин 10. Вона швидко розварюється, перетворюючись на пюре, і для отримання цілих зерен потрібно уважно стежити за процесом. Як і інші сорти, червона сочевиця має приємний горіховий смак, але має незвичайний яскравий колір, що, без сумніву, послужить додатковою прикрасою страви. З такої сочевиці виходять смачні супи, пюре, овочеві рагу, салати, запіканки. Вона добре поєднується із часником, зеленню, м'ясом птиці.

Червона сочевиця містить багато білка та клітковини, які швидко і надовго насичують організм, позбавляючи почуття голоду. Тому сочевицю часто використовують у своєму меню ті, хто намагається позбутися зайвої ваги. Оскільки в цінних зернах є вітаміни, мікро- і макроелементи, амінокислоти, організм не буде позбавлений важливих речовин. Купити сочевицю червону у Києві та Україні можна в нашому інтернет-магазині, де Ви отримаєте тільки свіжі добірні зерна.

Фасовка

  • 450 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 850 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • містить велику кількість легкозасвоюваного білка (майже 24%), що особливо необхідно для вегетаріанців;
  • сприяє зниженню холестерину;
  • є джерелом магнію та фолієвої кислоти, які необхідні для правильної роботи серця;
  • піднімає сили та збільшує заряд енергії;
  • підвищує імунітет;
  • стабілізує рівень цукру в крові;
  • містить велику кількість волокон, що сприяє нормалізації травлення;
  • корисна вагітним, оскільки забезпечує плід життєво необхідними речовинами;
  • сприяє зниженню маси тіла;
  • діє як антидепресант;
  • покращує стан шкіри, продовжує молодість.

Застосування в кулінарії

  • використовується для приготування гарнірів, рагу, супів, пюре, котлет, паштетів, млинців, начинок для пирогів;
  • може застосовуватися для приготування корисних солодощів;
  • для вегетаріанців та постять може замінити м'ясо.

Калорійність сочевиці червоної: у 100 г міститься 284 ккал.


Ключові слова: продаж сочевиці червоної, продам сочевицю червону, Київ, Україна

Відгук