Skip to main content

Каталог

01054, м.Київ, вул.Павлівська, 10

Сочевиця зелена

Рейтинг:
Виробник: Україна
Вага:

56.00 грн
Кількість

Опис

Сочевиця зелена, як і всі бобові, - продукт, багатий на корисні речовини. Зелену сочевицю збирають недозрілу, завдяки чому зерна залишаються цілими, не розварюються. Смак її дуже приємний, із легким горіховим відтінком. Сочевиця може легко стати інгредієнтом безлічі страв: супів-пюре і юшка, гарнірів і рагу, салатів, котлет, начинок для пирогів і млинців. Вона чудово поєднується з цибулею, часником, томатами. Так, якщо обсмажити на вершковому маслі цибулю, додати до неї зварену заздалегідь сочевицю, спеції за смаком (наприклад, базилік і орегано), і потім кілька хвилин – вийде чудова страва, яку можна подати як самостійно, так і у вигляді гарніру.  

У сочевиці багато білка (близько 25%), що робить її дуже привабливою в очах тих, хто не їсть м'яса, яєць та молока – тих, хто постить і вегетаріанців. Вона цінна ще й тим, що не накопичує токсичних речовин, радіонуклідів і нітратів, а тому є екологічно чистим продуктом. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити сочевицю зелену у Києві та в Україні з доставкою та отримати задоволення від якісних продуктів.

Фасовка

  • 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
  • 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.

Корисні властивості

  • ідеально підходить для дієтичного харчування людям, які страждають на цукровий діабет та захворювання травної та серцево-судинної систем;
  • характеризується високим вмістом калію, кальцію, фосфору, йоду, міді, марганцю та інших необхідних організму речовин;
  • містить розчинну клітковину, яка корисна для правильної роботи шлунково-кишкового тракту;
  • сприяє підвищенню імунітету;
  • є джерелом заліза та фолієвої кислоти;
  • рекомендується використовувати для профілактики появи ракових пухлин;
  • сприяє покращенню настрою завдяки амінокислотам;
  • допомагає зберегти молодість.

Застосування в кулінарії

  • не потребує замочування, на відміну від гороху або квасолі;
  • використовується для приготування гарнірів, супів, оладок, котлет;
  • застосовується для виготовлення кондитерських виробів (наприклад, цукерок із сухофруктами);
  • може замінити м'ясо для вегетаріанців і тих, хто дотримується посту;
  • використовується для пророщування.

Калорійність сочевиці зеленої: у 100 г міститься 284 ккал.


Ключові слова: продаж сочевиці зеленої, продам сочевицю зелену, Київ, Україна

Відгук