Опис
Сочевиця зелена, як і всі бобові, - продукт, багатий на корисні речовини. Зелену сочевицю збирають недозрілу, завдяки чому зерна залишаються цілими, не розварюються. Смак її дуже приємний, із легким горіховим відтінком. Сочевиця може легко стати інгредієнтом безлічі страв: супів-пюре і юшка, гарнірів і рагу, салатів, котлет, начинок для пирогів і млинців. Вона чудово поєднується з цибулею, часником, томатами. Так, якщо обсмажити на вершковому маслі цибулю, додати до неї зварену заздалегідь сочевицю, спеції за смаком (наприклад, базилік і орегано), і потім кілька хвилин – вийде чудова страва, яку можна подати як самостійно, так і у вигляді гарніру.
У сочевиці багато білка (близько 25%), що робить її дуже привабливою в очах тих, хто не їсть м'яса, яєць та молока – тих, хто постить і вегетаріанців. Вона цінна ще й тим, що не накопичує токсичних речовин, радіонуклідів і нітратів, а тому є екологічно чистим продуктом. У нашому інтернет-магазині Ви можете купити сочевицю зелену у Києві та в Україні з доставкою та отримати задоволення від якісних продуктів.
Фасовка
- 400 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 800 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- ідеально підходить для дієтичного харчування людям, які страждають на цукровий діабет та захворювання травної та серцево-судинної систем;
- характеризується високим вмістом калію, кальцію, фосфору, йоду, міді, марганцю та інших необхідних організму речовин;
- містить розчинну клітковину, яка корисна для правильної роботи шлунково-кишкового тракту;
- сприяє підвищенню імунітету;
- є джерелом заліза та фолієвої кислоти;
- рекомендується використовувати для профілактики появи ракових пухлин;
- сприяє покращенню настрою завдяки амінокислотам;
- допомагає зберегти молодість.
Застосування в кулінарії
- не потребує замочування, на відміну від гороху або квасолі;
- використовується для приготування гарнірів, супів, оладок, котлет;
- застосовується для виготовлення кондитерських виробів (наприклад, цукерок із сухофруктами);
- може замінити м'ясо для вегетаріанців і тих, хто дотримується посту;
- використовується для пророщування.
Калорійність сочевиці зеленої: у 100 г міститься 284 ккал.
Ключові слова: продаж сочевиці зеленої, продам сочевицю зелену, Київ, Україна