Опис
Мандарин червоний сушений (також відомий під назвою кумкват) – яскравий, запашний екзотичний цукат родом з Азії, з вираженими цитрусовими нотами. Незважаючи на те, що цей фрукт з'явився в магазинах нашої країни порівняно недавно, він уже встиг придбати велику кількість шанувальників. Кумкват вживають повністю, разом зі шкіркою, адже в ній містяться чи не основні вітаміни (А, В, С, Е, Р), мінерали, мікроелементи, пектин та ефірні олії. Хочеться також відзначити, що у цьому чудовому фрукті зовсім немає нітратів. А ще цукат має незвичайну властивість – вміння швидко справлятися з похміллям. Варто взяти це на замітку і купити мандарин червоний сушений у Києві та в Україні.
Фасування
- 150 г- пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 370 г- пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 700 г- пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г- металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- завдяки високому вмісту вітаміну С цей фрукт допомагає зміцнювати імунітет і боротися з застудою, а вдихання цитрусового аромату нагрітої шкірки справляється з кашлем;
- ефективний при депресії, допомагає зняти напругу та подолати апатію;
- має антимікробні та протигрибкові властивості;
- нормалізує обмін речовин;
- лікує похмілля: достатньо з'їсти кілька плодів для зняття наслідків бурхливої ночі;
- у великих кількостях може викликати алергічну реакцію, як і всі цитрусові, тому не варто зловживати цим фруктом.
Застосування в кулінарії
- сушений мандарин – сам по собі чудовий низькокалорійний десерт;
- використовується для приготування кондитерських виробів;
- незвичайний смак надає пікантності закускам, салатам, соусам;
- прекрасно підходить для запікання з м'ясом, птицею або рибою;
- може стати незвичайним інгредієнтом алкогольних та безалкогольних коктейлів.
Калорійність мандарину червоного сушеного: у 100 г міститься 284 ккал.
Ключові слова: продаж мандарину червоного сушеного, продам мандарин червоний сушений, Київ, Україна