Опис
Журавлина в'ялена ціла – дуже корисний продукт, багатий різними вітамінами та антиоксидантами, які позитивно впливають на організм людини і при цьому уповільнюють процес старіння клітин. У журавлині містяться фенолокислоти, безліч макро- та мікроелементів, велика кількість калію, марганцю, заліза, йоду, нікелю. В'ялені ягоди журавлини мають ті ж корисні властивості, що і свіжі, але вони дуже добре зберігаються завдяки вмісту природного консерванту - бензойної кислоти. Для нейтралізації кислоти в журавлину додається цукровий сироп, тому ягоди солодкі і можуть використовуватися навіть як підсолоджувач. З журавлини готують різні страви, компоти, соки, варення та желе, а сушені ягоди додають у салати, випічку. Особливо популярна журавлина в цукрі як самостійні ласощі. У Вас завжди є можливість купити журавлину в'ялену цілу в Києві та в Україні.
Фасовка
- 250 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 500 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- багата фенокислотами, кахетинами та іншими макро та мікроелементами;
- містить велику кількість заліза, калію, фосфору, нікелю та йоду;
- допомагає очищати організм і уповільнює процес старіння клітин;
- надає сприятливу дію на кровоносну та сечовивідну системи;
- має антибактеріальні властивості, регулярне вживання допомагає уникнути виразки шлунка;
- допомагає при застудах та ангіні (у вигляді настоянок, компоту та морсу);
- є профілактичним засобом онкологічних захворювань.
Застосування в кулінарії
- вживається як самостійна страва;
- популярна як ласощі – журавлина в цукрі;
- додається в десерти, торти та пироги;
- застосовується як інгредієнт у різних салатах;
- є компонентом при готуванні не тільки компотів і морсів, а й киселів.
Калорійність журавлини в'яленої цілої: у 100 г міститься 308 ккал.
Ключові слова: продаж журавлини в'яленої цілої, продам журавлину в'ялену цілу, Київ, Україна