Опис
Перець рожевий горошок – плоди вічнозеленої рослини сімейства сумахових (шинус фісташколистний), батьківщиною якого є далека Бразилія. Тому його часто називають бразильським перцем. Ця рослина не має нічого спільного з відомою перцевою ліаною з Індії. Його «родичами» є такі відомі тропічні рослини як фісташки, кеш'ю чи манго. Як прянощі рожевий перець горошок відомий з давніх-давен і зараз є основним виробником даного продукту є французький острів Реюньйон в Індійському океані. Однак не у всіх країнах настільки доброзичливо ставляться до цієї рослини: наприклад, у США вона є одним із найпоширеніших і шкідливих бур'янів – у штаті Флорида заборонено його висаджування та транспортування. Для нас же перець рожевий горошок є насамперед пряністю, яка своїм у міру гострим і трохи солодкуватим смаком надзвичайно тонко підкреслює грані м'ясних, рибних, овочевих і навіть кондитерських страв. Ви можете без проблем купити перець рожевий горошок у Києві та в Україні.
Фасовка
- 30 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 80 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 160 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 300 г - пластикова банка для харчових продуктів з кришкою;
- 1000 г - металізований тришаровий пакет для харчових продуктів з ручкою та застібкою zip-lock.
Корисні властивості
- ефірне масло цього перцю включає безліч амінокислот і корисних мікроелементів;
- використовується як тонізуючий засіб;
- допомагає при діареї, а також при лікуванні артриту, подагри та ревматизму;
- ефірна олія застосовується в ароматерапії – допомагає виліковувати респіраторні захворювання, позбавляє проблем травлення та кровообігу;
- у косметичній галузі використовується для підвищення еластичності шкіри та тонізації;
- застосовується при зубному болю;
- використовується як сечогінний засіб, а також як антидепресант;
- допомагає при безплідді.
Застосування в кулінарії
- вживають у сушеному та маринованому вигляді;
- застосовується при приготуванні м'ясних та овочевих страв;
- використовується при приготуванні ковбас, деяких сирів та паштетів;
- є інгредієнтом при приготуванні маринадів, соусів та розсолів;
- входить до складу багатьох сумішей та приправ;
- чудовий у поєднанні з рибою та морепродуктами;
- використовується в декоративних цілях для прикраси та сервірування страв.
Калорійність перцю рожевого горошку: 100 г містить 296 ккал.
Ключові слова: продаж перцю рожевого горошку, продам перець рожевий горошок, Київ, Україна